eylül ayında londrada bi sertifika programına başlayacağım. okulum holborn stationa yakın, zone1de. zone2de kiralık stüdyo daire arıyorum.
netten 2 tane buldum aslında. bi tanesi notting hill'de diğeri seven sisters diye bi yerde. bu semtler hakkında bilgisi olan varsa paylaşabilir mi? ya da başka semt önerilerinde bulunabilir misiniz?
evlerden birinde tax dahil diil. ne kadardır bu tax bileniniz var mı?
eylül ayında londrada bi sertifika programına başlayacağım. okulum holborn stationa yakın, zone1de. zone2de kiralık stüdyo daire arıyorum.
netten 2 tane buldum aslında. bi tanesi notting hill'de diğeri seven sisters diye bi yerde. bu semtler hakkında bilgisi olan varsa paylaşabilir mi? ya da başka semt önerilerinde bulunabilir misiniz?
şimdiden teşekkürler.
tax bildigim kadariyla zone lara gore degisiyor amam oyle saniyorum emin degilim 100 pound yada uzerinde bir rakam olmasi gerekiyor .. o yuzden iyice arastir derim ..
Bu iki studyo dairenin fiyatlarını da paylasabilirmisin?
arkadasim barbican tube station a 1 dk yakinlikta Vine student Therese House da kaldim ve yeni ayrildim burdan , haftalik 180 pound standard studio icinde hersey var ve tum billler dahil , mekan cok nezih ve guvenli ayrica holborn a station a yurumek 15 dakka burdan tavsiye ederim.
her ikisi de all bills inclusive 150 pound. sadece notting hill'deki dairenin tax i bu fiyata dahil değil. çok araştırdım, daha aşağı kurtarmıyor. hendon'da bi daire var, 130 pound, yine herşey dahil ama okuldan uzaklaşmış oluyorum. temiz bi stüdyo için taban fiyat budur sanırım.
arkadasim barbican tube station a 1 dk yakinlikta Vine student Therese House da kaldim ve yeni ayrildim burdan , haftalik 180 pound standard studio icinde hersey var ve tum billler dahil , mekan cok nezih ve guvenli ayrica holborn a station a yurumek 15 dakka burdan tavsiye ederim.
öneri için çok teşekkürler. gerçekten güzel bi yere benziyor. yalnız problem şu ki ben 3-4 ay gibi bi süre için gidiyorum. short term servisleri varsa süper olacak, mail attım yanıt bekliyorum..