Sarı Sayfalar / Duyurular İş arayanlar, ev arayanlar, işverenler, ürün soranlar...

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere hakkında... » Sarı Sayfalar / Duyurular »

zone2 de kiralık stüdyo daire arıyorum!

Seçenekler Stil
Alt 31.07.2009   #1
nanelilatte
Çaylak Üye

Yazılar: 4
Lightbulb zone2 de kiralık stüdyo daire arıyorum!

eylül ayında londrada bi sertifika programına başlayacağım. okulum holborn stationa yakın, zone1de. zone2de kiralık stüdyo daire arıyorum.

netten 2 tane buldum aslında. bi tanesi notting hill'de diğeri seven sisters diye bi yerde. bu semtler hakkında bilgisi olan varsa paylaşabilir mi? ya da başka semt önerilerinde bulunabilir misiniz?

evlerden birinde tax dahil diil. ne kadardır bu tax bileniniz var mı?

şimdiden teşekkürler.
nanelilatte isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.07.2009   #2
Filanguage
Kıdemli Üye

Yazılar: 483
Alıntı:
nanelilatte´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
eylül ayında londrada bi sertifika programına başlayacağım. okulum holborn stationa yakın, zone1de. zone2de kiralık stüdyo daire arıyorum.

netten 2 tane buldum aslında. bi tanesi notting hill'de diğeri seven sisters diye bi yerde. bu semtler hakkında bilgisi olan varsa paylaşabilir mi? ya da başka semt önerilerinde bulunabilir misiniz?

şimdiden teşekkürler.
tax bildigim kadariyla zone lara gore degisiyor amam oyle saniyorum emin degilim 100 pound yada uzerinde bir rakam olmasi gerekiyor .. o yuzden iyice arastir derim ..
Filanguage isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.07.2009   #3
Filanguage
Kıdemli Üye

Alıntı:
nanelilatte´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster

şimdiden teşekkürler.
ayrica nothing hill i sadece filmden biliyorum )
Alt 31.07.2009   #4
nanelilatte
Çaylak Üye

teşekkürler.. notting hill nezih bi semtmiş duyduğuma göre, ama seven sisters'ı pek bilen yok.. güvenli bi yer olsun istiorum..
Alt 31.07.2009   #5
akkrep
Çaylak Üye

Yazılar: 19
Bu iki studyo dairenin fiyatlarını da paylasabilirmisin?
akkrep isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.07.2009   #6
atalayuzun
Kıdemli Üye

Yazılar: 142
Alıntı:
akkrep´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu iki studyo dairenin fiyatlarını da paylasabilirmisin?
arkadasim barbican tube station a 1 dk yakinlikta Vine student Therese House da kaldim ve yeni ayrildim burdan , haftalik 180 pound standard studio icinde hersey var ve tum billler dahil , mekan cok nezih ve guvenli ayrica holborn a station a yurumek 15 dakka burdan tavsiye ederim.
atalayuzun isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.08.2009   #7
nanelilatte
Çaylak Üye

her ikisi de all bills inclusive 150 pound. sadece notting hill'deki dairenin tax i bu fiyata dahil değil. çok araştırdım, daha aşağı kurtarmıyor. hendon'da bi daire var, 130 pound, yine herşey dahil ama okuldan uzaklaşmış oluyorum. temiz bi stüdyo için taban fiyat budur sanırım.
Alt 01.08.2009   #8
nanelilatte
Çaylak Üye

Alıntı:
atalayuzun´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadasim barbican tube station a 1 dk yakinlikta Vine student Therese House da kaldim ve yeni ayrildim burdan , haftalik 180 pound standard studio icinde hersey var ve tum billler dahil , mekan cok nezih ve guvenli ayrica holborn a station a yurumek 15 dakka burdan tavsiye ederim.
öneri için çok teşekkürler. gerçekten güzel bi yere benziyor. yalnız problem şu ki ben 3-4 ay gibi bi süre için gidiyorum. short term servisleri varsa süper olacak, mail attım yanıt bekliyorum..
Alt 24.08.2009   #9
wega
Çaylak Üye

Yazılar: 3
Seven sisters, zone 3 te bir semttir.Turklerin yogun olarak yasadigi bir yer..tek otobusle holborn den seven sisters e gidip gelebilirsin. bus no : 93

Ama biraz belali bir yerdir.
notinghill , bence burada kalmalisin hem ortam ve cevre hemde merkeze yakin olmasi sebebiylenezih uzel bir yerdir..
wega isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.08.2009   #10
Filanguage
Kıdemli Üye

Alıntı:
wega´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Seven sisters, zone 3 te bir semttir.Turklerin yogun olarak yasadigi bir yer..tek otobusle holborn den seven sisters e gidip gelebilirsin. bus no : 93

Ama biraz belali bir yerdir.
notinghill , bence burada kalmalisin hem ortam ve cevre hemde merkeze yakin olmasi sebebiylenezih uzel bir yerdir..
wega .. madem oralari bilirsin sen croydon wimbeldon west whickham beckenham buralari bilirmisin bizide isiginla aydinlat guzel insan

Seçenekler
Stil