Sarı Sayfalar / Duyurular İş arayanlar, ev arayanlar, işverenler, ürün soranlar...

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere hakkında... » Sarı Sayfalar / Duyurular »

Zone 2 de kiralık oda arıyorum acil

Seçenekler Stil
Alt 30.10.2009   #1
conqueror_86
Üye

Yazılar: 63
Zone 2 de kiralık oda arıyorum acil

zone 2 de kiralık oda arıyorum 65 pounda kadar. çok acil olmalı... double olabilir.. yardımcı olabilecekler ararsa sevinirim;

07760810021

şimdiden teşekkkürler
conqueror_86 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.10.2009   #2
lmspay
Üye

Yazılar: 88
Kardeş iyi guzel demişinde 65 paunda odamı var zone 2 de ya :S Sen en iyisi odasını paylasan birini bul anca öyle kalırsın 60 paunda falan
lmspay isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.10.2009   #3
can_247
Kıdemli Üye

Yazılar: 222
65 pound a oda cok zor

double da paylasım bile kolay degil o paraya.......
can_247 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.10.2009   #4
conqueror_86
Üye

bişey biliosanız konusun bilmiosanız susun. ben double kalıcam 70 ödiycem öyle mi? ya şuraya yardımcı olacaksanız yazın laf olsun diye yazmayın... birisi de Double nın ne oldugunu bilmeden yazmış.. biz sanki başka bi yerdeyiz de bilmiyoruz ortamı... double kalıpta 65den yüksek veren görmedim ben görsemde pek akıllı gözüyle bakmam... boş laflar bunlar....

aslında herkesi üye yapmamaları lazım bu siteye... kiriter koyulmalı...
Alt 01.11.2009   #5
Tasarımcı
Kıdemli Üye

Yazılar: 325
Alıntı:
conqueror_86´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
bişey biliosanız konusun bilmiosanız susun. ben double kalıcam 70 ödiycem öyle mi? ya şuraya yardımcı olacaksanız yazın laf olsun diye yazmayın... birisi de Double nın ne oldugunu bilmeden yazmış.. biz sanki başka bi yerdeyiz de bilmiyoruz ortamı... double kalıpta 65den yüksek veren görmedim ben görsemde pek akıllı gözüyle bakmam... boş laflar bunlar....

aslında herkesi üye yapmamaları lazım bu siteye... kiriter koyulmalı...
katılıyorum size.. bende en son 70 e kalıyordum bi arkadaşla paylaşımlı, internet herşey dahil olan bi ev. ağzı olan konuşuyor dediğin gibi. bilen de bilmeyende.
Tasarımcı isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.11.2009   #6
conqueror_86
Üye

Alıntı:
Tasarımcı´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
katılıyorum size.. bende en son 70 e kalıyordum bi arkadaşla paylaşımlı, internet herşey dahil olan bi ev. ağzı olan konuşuyor dediğin gibi. bilen de bilmeyende.
saol kardeşim 55e buldum manor house 2 zone da.. bunlarda hala konussun. internet falan herşey dahil temiz ev hatta yanıma birisini de arıorum isteyenler konuyu başlattığım yerden telefonuma ulaşabilir...
Alt 07.11.2009   #7
oxi
Çaylak Üye

Yazılar: 23
SELAAM yanina birini aradiini solemissin bende kalcak yer ariorum uygun ama birazdaha bilgi verirmisin bu arada bayanmisin erkekmi
oxi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil