arkadaşlar 1 eylül gibi Londradayım.Şu aralar ev araştırıyorum.zone 2de haftalık 125 sterline ingiliz bir ailenin yanında herşey dahil bir yer buldum.Ancak oda arkadaşıyla aynı anda giriş yapmam lazım.
Yada oda arkadaşı arıyorsanız ve yine bu bölgeelrde iseniz bana ulaşın plss......
arkadaşlar 1 eylül gibi Londradayım.Şu aralar ev araştırıyorum.zone 2de haftalık 125 sterline ingiliz bir ailenin yanında herşey dahil bir yer buldum.Ancak oda arkadaşıyla aynı anda giriş yapmam lazım.
Yada oda arkadaşı arıyorsanız ve yine bu bölgeelrde iseniz bana ulaşın plss......
esimle birlikte yasiyoruz 1odamiz bos.nort greenwhich e yakiniz.charlton istasyonuna 2dk evimiz. istasyondan 5durak sonra merkezdesin.
eger ilgilenirsen ulasabilirisn. haftalik kira 90 pound biller icinde.wireless var.
[email]senemozarslan@hotmail.com[/email]
Kibrisli bir bayan tek basina kaliyor evinde kiralik odasi var kavalti aksam yemegi dahil 100 pounda kalabilirsin.Ilgilenirsen 00442082442610 ok dersen havaalanindan aldiririz taksici karsilama ucreti 40 pound alir.