okulun fiyatlarına baktım. baya uygun fiyatı. ucuz okullar vizede problem çıkartıyorlar diye biliyorum. İyi araştırdınmı bu okulu? gereki birliklere üyelikleri varmı yani sertifikaları?
okulun fiyatlarına baktım. baya uygun fiyatı. ucuz okullar vizede problem çıkartıyorlar diye biliyorum. İyi araştırdınmı bu okulu? gereki birliklere üyelikleri varmı yani sertifikaları?
UKBA onayi varsa ki var ve bir bir kac kurumdan daha acreditationi varsa bence sorun cikmaz ! sonucta ingiltere yasalarina gore hazirlanmis bir liste ve tamamen yasal .. terslik cikarirlarsa sende hakkini arasin yasalarda !
Konu Filanguage tarafından (03.09.2009 Saat 10:56 ) değiştirilmiştir.
evet kesinlikle.. zaten UK BORDER ACENY listesinde görünen her okul a vize veriliyor. bu okulda o listede kayıtlı.
sitelerinde gördüm ama o agencylerin sitelerine girip kontrol ettiysen doğrudur. bazı okullar akradite olmadıkları halde o agencyların logolarını kullanmaktalar. o sebeple dedim. ama yinede ısrar ediyorum Tayfun, ucuz okullar sorun çıkartıyor, bunu çok duygum. Mantıken dediğin doğru senin, ama uygulamada sorun var.
gelelim Filanguage senin yazdığına, hangi yasal yollardan arayacaksın, okulu TR demi UK damı mahkemeye vereceksin. Bunun için kaç para harcayacaksın, yada kaç para bütçe ayırabileceksin. biraz mantıklı düşündüğünde, bunları yapacak güç ve paraya sahip olmadığımıza inanırsın sende... O yuzden baştan sağlam olmak için demiştim, ama herkesin kendi seçimi. herkes istediği okula kayıt olmakta ve gitmekte elbetteki özgür.
Orda okumuş bir öğrenci buldunmu? Fikirlerini aldın mı? Sonra ucuz et yahnisine dönmesin. Yazık olur, onca parana
orda okumus bi öğrenci bulmadım ama maalesef paramız buralara yetiyor. ayrıca zaten cok bisey beklemiyorum malum ne kadar ekmek o kadar köfte olayı anlıcan. ama vize konusunda bi problem cıkmaz. o konuda o okula vize almıs bi kac kisi duydum cunki..