Vize Vizeyle ilgili sorusu olan yazarsa elbet bir cevaplayan çıkar.

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere hakkında... » İngiltere'ye geliyorum » Vize »

Ziyaretci Visasi (lutfen yardim!!)

Seçenekler Stil
Alt 09.09.2007   #1
Err35
Çaylak Üye

Yazılar: 4
Ziyaretci Visasi (lutfen yardim!!)

Merhaba Arkdaslar

Annemi Ingiltere'ye getirmek istiyorum 3-5 haftaligina neler yapmam gerekiyor?
4 aylik bi oglum var ellerinizden oper!! Hem annemin bize yardimci olmasi hemde Emre'yi (oglum) gormesi icin (kadin kafayi yicek cocugu gormesse! Emrenin dogumdan beri Kadincaz tam bi internet hastasi oldu hergun MSN deyiz..
Ve bu aralar TR'ye gitme sansimiz yok gibi ! cunku biraz islerim, biraz Citizenship olayi ve ehliyet alma hepsini yigdim ust uste ve acikcasi TR'ye gitmem biraz zor gibi bu yil? Dusundum ve onu buraya getirmek istiyorum.. Neler yapmam lazim nasil biseyler dahada easy olur vise almak icin.. Bana biraz bilgi verirseniz Cok sevinirim

Tesekkurler
Err35 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.09.2007   #2
KAYAHAN
Çaylak Üye

Yazılar: 4
Re: Ziyaretci Visasi (lutfen yardim!!)

Alıntı:
Err35´isimli üyeden Alıntı
Merhaba Arkdaslar

Annemi Ingiltere'ye getirmek istiyorum 3-5 haftaligina neler yapmam gerekiyor?
4 aylik bi oglum var ellerinizden oper!! Hem annemin bize yardimci olmasi hemde Emre'yi (oglum) gormesi icin (kadin kafayi yicek cocugu gormesse! Emrenin dogumdan beri Kadincaz tam bi internet hastasi oldu hergun MSN deyiz..
Ve bu aralar TR'ye gitme sansimiz yok gibi ! cunku biraz islerim, biraz Citizenship olayi ve ehliyet alma hepsini yigdim ust uste ve acikcasi TR'ye gitmem biraz zor gibi bu yil? Dusundum ve onu buraya getirmek istiyorum.. Neler yapmam lazim nasil biseyler dahada easy olur vise almak icin.. Bana biraz bilgi verirseniz Cok sevinirim

Tesekkurler
Tabiiki annenizin sizi ziyaret amacli olarak ingiltere ye gelmesi mumkundur..cunku 1.dereceden akrabaniz.. yapmaniz gereken, yeterli metrekarede konutunuzun ve duzenli kazancinizin oldugunu belgelemeniz, yeterlidir.. bu belgelerle bir notere gidip, bir davatiye metni hazirlattiktan sonra, bu belgeleride ek yaparak, annenize gonderin.. hemen turkiye den ingiltere konsolosluktan kolayca vize alir.. ziyaret amacli.. NOT: noter tastikli gondereceginiz davetiyede annemin her turlu ihtiyaclarini karsilayacaginizi, tum sorumlulugunu usleneceginizi, esiniz ve siz acikca deklara ediniz.. kolay gelsin bir an once bu hasret sona erer. en iyi temennilerimle.. saglik ve mutlu gunler sizlerin olsun..
KAYAHAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil