Arkadaslar yoklamam gecikmis galiba bende bilmediim icin yapamadim. Bugun gittimde beni biraz korkuttular hala ogrenciyim ama azami surem dolmus galiba. Kiasa sure once yerlesim vizesine basvurdum.
Yurtdisina cikislarda askerligin artik problem olmadigini okudum... Dumah arkdasimizin bi yazisindan.
Ben hala ogrenci gozukuyorum. Sizce bir anda askere almazlar dimi... Tecil hakkim varmidir ? 85 dogumluyum bu arada...
İngilizler sana askerlik konusunda hiç bir zorluk çıkarmaz, fakat buradan çıkışta bizimkiler bişey derlermi onu bilmiyorum. İşe başlamadan önce araştırmanı iyi yap derim,
Arkadarlar slmlar...Askerlik konusunda sorun yaşamazsınız çünkü daha önce polis kontrolünde olan gümrüklü sahalardaki askerlik denetimi jandarmaya geçtiği için polis bunları göremiyor ve işlem yapamıyor....havaalanı ve limanlarda sorun çıkmıyor...
dostum saol... yalniz biliyorsun hassas bir konu eminsiniz deil mi nereden duydunuz bu konuyu. hersey bittikten sonra tam cikista asker kacagi die yakalanmak kotu olur zira kactigimda yok ama ne olur ne olmaz ...
Arkadaşım Limanlar için bu şekilde bir kaç kaptan arkadaşla konustum bu sekılde değişti dediler buyuk ıhtımalle havalanı ıcınde aynıdır ama yınede net bısey soyleyemıyorum ama sana yardımcı olayım soyle yapabılırsın eger yurt dısından bır okuldan ogrencımızdır ogrencı belgesı alıp tercume ettırıp noterde onaylatıp subene verırsen tecıl edılıyor) çare cok yanı
ben su anda zaten ogrenci gorunuyorum universitede ama azami surem dolmus ama hala kayitli ogrencileriyim... bi sorun olur mu sence tecilde ? ! orda tanidk biras da torpl var... havaalanindan nasil arastirabilir bunu sence ?
slm arkadsım erkan öncelıkle allah yardımcın olsun bende senın durumundayım ve mesajları gördugum zaman cok sevındım ıns bunlar dogrudur.ben ogrencı degılım ama daha 1 yıl tecıllıyım ve tecılım bıtmeden 1 yıl daha erteletmek ıstıorum ıns bunu basarabılrım.eger vızeyı alırsan veya yenı haberler alırsan lutfen bana yaz bılıym bende ltfn..kıb byeeeee