Şehirler Yaşadığınız veya gelmeyi düşündüğünüz şehri anlatın? Orada başka kim var? İngilterenin şehirleri hakkında her şey...

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere hakkında... » Şehirler »

Yurt mu aile yanimi ?

Seçenekler Stil
Alt 30.05.2010   #1
abroad
Çaylak Üye

Yazılar: 4
Yurt mu aile yanimi ?

YURTTAMI KALINIR AİLE YANINDAMI??

benm amacım eğlenerek öğrenmek...

şu anda aile yanında kalcakmışım gibi gözüküyor.

Konu koraykar tarafından (15.06.2010 Saat 10:28 ) değiştirilmiştir.
abroad isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.06.2010   #2
Unknown
Çaylak Üye

Yazılar: 8
Bu birazda aileye bağlı..Bazı aileler var çok serbest oluyolar, mesela geçen sene bi arkadaşım ailenin yanında kaldı, evlerinin bi anahtarını vermişler istediğin zaman gir çık kendi evin gibi demişler..Tabi hep böyle olcak değil bazıları da katı ve resmi oluyor..Yurtta daha serbest olursun karışanın olmaz.Bide tek kişilik odada kalırsan keyfine dicek yok oh mis..Aile yanında kalman da ingilizceni geliştirme açısından iyi, hem aile istediğin gibi çıkmazsada değiştirirsin..Seçim sana kalmış..
Unknown isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.06.2010   #3
jok3rr
Üye

Yazılar: 34
Alıntı:
Unknown´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu birazda aileye bağlı..Bazı aileler var çok serbest oluyolar, mesela geçen sene bi arkadaşım ailenin yanında kaldı, evlerinin bi anahtarını vermişler istediğin zaman gir çık kendi evin gibi demişler..Tabi hep böyle olcak değil bazıları da katı ve resmi oluyor..Yurtta daha serbest olursun karışanın olmaz.Bide tek kişilik odada kalırsan keyfine dicek yok oh mis..Aile yanında kalman da ingilizceni geliştirme açısından iyi, hem aile istediğin gibi çıkmazsada değiştirirsin..Seçim sana kalmış..
aile yanında kalma kesnlkle yaşanmiştir!!
jok3rr isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.06.2010   #4
theksk
Çaylak Üye

Yazılar: 10
ben bu haftasonu gidiyorum ve yurtta kalıcam. Aile yanında konaklayan biçok ark.ım oldu ve herkes ya ailenin tarzından yada evin uzaklığından şikayetçiydi bende tercihimi yurttan yana kullandım..
theksk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.07.2010   #5
ZGR
Çaylak Üye

Yazılar: 13
aile yanında kalıyorum
kesinlile yurt derim..
ZGR isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.07.2010   #6
jok3rr
Üye

Yazılar: 34
Alıntı:
abroad´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
YURTTAMI KALINIR AİLE YANINDAMI??

benm amacım eğlenerek öğrenmek...

şu anda aile yanında kalcakmışım gibi gözüküyor.
aile yaninda bir hafta kaldim ve geri dönmeyi bile düşündüm..hiçte söylenildigi gibi olmuyor şansina bagli yani biraz aile konusu , suanda ben yurta geçtim ve çok mutluyum açikcasi insan gibi yaşamayi burada gördüm. suanda 2.haftam bitti ve her şey yeni yeni yoluna girdi çok şükür kurtuldum aileden.
jok3rr isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.07.2010   #7
Dragon
Üye

Yazılar: 52
Bende Yurtta kalmanı tavsiye ederim..Aile yanında kalmanın tek avantajı Dilini geliştirebilirsin herhangibi bir iyi yanı yok.yurtlar bence daha iyi.ama aile yanını istiosan 1 Hafta dene beğenmediysen değiştirebilirsin yani.
Dragon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.07.2010   #8
AvniAker
Çaylak Üye

Yazılar: 26
Aile yanındayım bi sıkıntı yaşamadım...Dil açısından aile yanı çok verimli oluyor...
AvniAker isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.07.2010   #9
Dragon
Üye

Yazılar: 52
Evet Bazı Ailelerin yanına giden arkadaşlarım var memnun bazıları ise memnun değil bu birazda aileye bağlı ama dil konusunda mutlaka aile seçilmeli.
Dragon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil