Bu birazda aileye bağlı..Bazı aileler var çok serbest oluyolar, mesela geçen sene bi arkadaşım ailenin yanında kaldı, evlerinin bi anahtarını vermişler istediğin zaman gir çık kendi evin gibi demişler..Tabi hep böyle olcak değil bazıları da katı ve resmi oluyor..Yurtta daha serbest olursun karışanın olmaz.Bide tek kişilik odada kalırsan keyfine dicek yok oh mis..Aile yanında kalman da ingilizceni geliştirme açısından iyi, hem aile istediğin gibi çıkmazsada değiştirirsin..Seçim sana kalmış..
Bu birazda aileye bağlı..Bazı aileler var çok serbest oluyolar, mesela geçen sene bi arkadaşım ailenin yanında kaldı, evlerinin bi anahtarını vermişler istediğin zaman gir çık kendi evin gibi demişler..Tabi hep böyle olcak değil bazıları da katı ve resmi oluyor..Yurtta daha serbest olursun karışanın olmaz.Bide tek kişilik odada kalırsan keyfine dicek yok oh mis..Aile yanında kalman da ingilizceni geliştirme açısından iyi, hem aile istediğin gibi çıkmazsada değiştirirsin..Seçim sana kalmış..
ben bu haftasonu gidiyorum ve yurtta kalıcam. Aile yanında konaklayan biçok ark.ım oldu ve herkes ya ailenin tarzından yada evin uzaklığından şikayetçiydi bende tercihimi yurttan yana kullandım..
aile yaninda bir hafta kaldim ve geri dönmeyi bile düşündüm..hiçte söylenildigi gibi olmuyor şansina bagli yani biraz aile konusu , suanda ben yurta geçtim ve çok mutluyum açikcasi insan gibi yaşamayi burada gördüm. suanda 2.haftam bitti ve her şey yeni yeni yoluna girdi çok şükür kurtuldum aileden.
Bende Yurtta kalmanı tavsiye ederim..Aile yanında kalmanın tek avantajı Dilini geliştirebilirsin herhangibi bir iyi yanı yok.yurtlar bence daha iyi.ama aile yanını istiosan 1 Hafta dene beğenmediysen değiştirebilirsin yani.