Vize Vizeyle ilgili sorusu olan yazarsa elbet bir cevaplayan çıkar.

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere hakkında... » İngiltere'ye geliyorum » Vize »

yerlesim vizesi almak ne kadar surer?

Seçenekler Stil
Alt 01.08.2007   #1
berk
Üye

Yazılar: 46
yerlesim vizesi almak ne kadar surer?

selam arkadaslar.2 hafta evvel evlendim.esim uk vatandasi.2003 de tanistik. esim beni cok kere ziyaret etti.mart ayindada ailesiyle tanismak icin ben oraya gittimve 2 ay kaldim.su an hala ziyaretci vizem var. haftaya yerlesim vizesi basvurusu yapacagim.vizeyi alabilecegimi zaten biliyorum ama benim merak ettigim ne kadar surdugu bazı kisiler 6 ay diyo bazilari 3 ay diyo bazisi 10 gunde aldim filan diyo.kafam cok karisti.
sure kisiden kisiye gore degisiyormu?
esimin ailesi ve arkadaslari yaklasik 20 kisi geldiler nikah ve dugune.nikahtaki resimleri basvuruda istiyolarmi?

tesekkurler.
berk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.08.2007   #2
calibri
Kıdemli Üye

Yazılar: 162
niye kafan karisiyo arkadasim. sen bakma millete isine bak. belgelerini tamamla, gorusmede sadece sorulan soruya kisa cevap vererek sadece dogruyu soyle o kadar. 3 gunde almisin 5 gunde almisin ne farkeder. yeterki dogru ol. bu arada nikah fotograflarini isteme olasiliklari yuksek. hadi bakeymmmm
calibri isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.08.2007   #3
prost
Üye

Yazılar: 61
Benim eşimde Avrupa Birliği vatandaşı,o şekilde gledik İngiltere'ye,ilk başta 6 ay geçici vize verdiler,evrakları Home Office'e yolladık,6 ay içinde çıkar dediler,bu 1 hafta sonra anlamınada geliyor,6 ay sonra anlamında geliyor.21 Mart 2007'de onlara ulaştı,hala bekliyoruz,bu aralar çok yoğunlarmış,hatta 6 ayı geçebilirmiş.Özellikle Polonyalılardan dolayı bir yoğun olduğunu söyledi arkadaşlarım.
prost isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.08.2007   #4
berk
Üye

arkadaslar cuma gunu basvuru yaptim persembe yerlesim vizem elimdeydi.valla ne yalan soyliyeyim cok sasirdim.18 inde basvurdum vizem 21 inde baslamis.bu consolosluklarin isi hic belli olmuyo netekim.

4 ay 6 ay 1 ay diyenler vardi kendimi ona hazirlamistim ama 3 gunde biraz sasirtici oldu.

herkeze vize basvurularinda bol sans diliyorum.
Alt 23.08.2007   #5
guss
Çaylak Üye

Yazılar: 21
Hayırlı olsun Berk..
guss isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.08.2007   #6
calibri
Kıdemli Üye

Yazılar: 162
hayirli olsun kardesim. 03.08 deki yazimda ben bunu vurgulamaya calismistim sana.
calibri isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.08.2007   #7
berk
Üye

tesekkurler arkadaslar.insallah vize bekleyenler ozellikle evli olanlar bir an evvel vizelerini alirlar.
Alt 11.10.2007   #8
sebo
Çaylak Üye

Yazılar: 4
kac gunde yerlesim vizesi alınır

08/10/2007 de basvuru yaptım 11/10/2007 de hiç gorusmeye cagrılmadan yerlesim vızemı aldım. daha once ıngıltereye 6 aylık vıze alıp gezmeye gıtmıstım. insallah tum vıze bekleyenlerin duaları kabul olur..
sebo isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil