arkadaşlar yerleşim vizesi için ne gibi özellikler gerekiyo? neler olması lazım? sponsor felandemişsiniz? bilgi verir misiniz. ben şuan ingilterede ziyaretçi vizesiyle bulunuyorum, dönmeden burdan başvurulabilir mi yerleşim vizesi için?
walla benim evrak acisndan bi endisem yok artik o konuda isin kurdu olduk da benim esimin 6 aylik filan bordrosu yok 2 aylik war cunku biz kisin UK yazin TR de kalioz 2 yildir bole ee pasaport tada giris cikis war (ispat maksadinda) maas bodrosunu sorun yapmazlar galiba..
walla benim evrak acisndan bi endisem yok artik o konuda isin kurdu olduk da benim esimin 6 aylik filan bordrosu yok 2 aylik war cunku biz kisin UK yazin TR de kalioz 2 yildir bole ee pasaport tada giris cikis war (ispat maksadinda) maas bodrosunu sorun yapmazlar galiba..
hazırladıgınız evrakalrıda soylermisiniz bende başvuruda bulunacagımda tam detaylı bilmiyorum neler gerekiyor artı istenenler haricinde ne evrakalr hazırlamam lazım bana yardımcı olabilecek evraklardan neler lazım. diploma filan lazım mı