Vize Vizeyle ilgili sorusu olan yazarsa elbet bir cevaplayan çıkar.

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere hakkında... » İngiltere'ye geliyorum » Vize »

yerlesim visesinden red alan oldumu?

Seçenekler Stil
Alt 16.02.2008   #1
mali
Kıdemli Üye

Yazılar: 109
yerlesim visesinden red alan oldumu?

merhaba arkadaslar. yakında yerlesim visesi icin basvuracagim.yerlesim visesinden red alan oldumu?.
mali isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.02.2008   #2
erkan
Üye

Yazılar: 52
gormedim dostum ama benim ki de yerlesim gibi bise evraklarim tam olmasina ragmen gorusmeye cagirdilar ... hadi hayirlisi herkes icin !
erkan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.02.2008   #3
evsiz
Çaylak Üye

Yazılar: 17
walla bende basvurucam ıns bı aksılık olmaz herkese ıyı sanslar arkadaslar...
evsiz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.02.2008   #4
mali
Kıdemli Üye

Yazılar: 109
esimin (sponsorumun) pasaport fotokopisi yeterlimidir. yoksa aslinin aynisi gibi bir onayda gerekirmi basvuru icin.
mali isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.02.2008   #5
evsiz
Çaylak Üye

Yazılar: 17
sen eger oraya yerlesıceksen.yanlıs bılmıosam evet fotokopı yeter pekı dıger evrakları hazırladın mı ???*
evsiz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.02.2008   #6
Tuncay
Çaylak Üye

Yazılar: 8
yerleşim vizesi

arkadaşlar yerleşim vizesi için ne gibi özellikler gerekiyo? neler olması lazım? sponsor felandemişsiniz? bilgi verir misiniz. ben şuan ingilterede ziyaretçi vizesiyle bulunuyorum, dönmeden burdan başvurulabilir mi yerleşim vizesi için?
Tuncay isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.03.2008   #7
murat1980
Çaylak Üye

Yazılar: 8
evet ben 8 günde red aldım

evet red alan cok kkişi var..genelde ilk başvuruların yüzde 50 isinden cogu red alıyor..bende red aldım...dikkatli evraklarınızı hazırlayın arkadaşalr
murat1980 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.03.2008   #8
tim_
Üye

Yazılar: 97
walla benim evrak acisndan bi endisem yok artik o konuda isin kurdu olduk da benim esimin 6 aylik filan bordrosu yok 2 aylik war cunku biz kisin UK yazin TR de kalioz 2 yildir bole ee pasaport tada giris cikis war (ispat maksadinda) maas bodrosunu sorun yapmazlar galiba..
tim_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.04.2008   #9
SEVGİM
Çaylak Üye

Yazılar: 14
Alıntı:
tim_´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
walla benim evrak acisndan bi endisem yok artik o konuda isin kurdu olduk da benim esimin 6 aylik filan bordrosu yok 2 aylik war cunku biz kisin UK yazin TR de kalioz 2 yildir bole ee pasaport tada giris cikis war (ispat maksadinda) maas bodrosunu sorun yapmazlar galiba..

hazırladıgınız evrakalrıda soylermisiniz bende başvuruda bulunacagımda tam detaylı bilmiyorum neler gerekiyor artı istenenler haricinde ne evrakalr hazırlamam lazım bana yardımcı olabilecek evraklardan neler lazım. diploma filan lazım mı
SEVGİM isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.04.2008   #10
EDALI
Üye

Yazılar: 81
Alıntı:
mali´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
esimin (sponsorumun) pasaport fotokopisi yeterlimidir. yoksa aslinin aynisi gibi bir onayda gerekirmi basvuru icin.
mali bende esimin(sponsorumun )pasaportuyla basvuru yaptım... bende fotokopi goturdum gerekmiyor biliyorum cunku gerekseydi benden gorusmeye gıderken istedıkleri evraklar var ama bunlarin icinde pasaport yok...anlayacagın istemıyorlar..

sen mulakatı beklemıyormuydun malı yanlıs hatırlamıyorsam 3 ay sonraya mulakat vermıslerdı sanada benım gıbı yanlıs mı hatırlıyorum??
EDALI isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil