arkadaşlar yeni evlendim.15 agustosta gorusmeye cagırdılar orda bana ne soracaklar bılgisi olan daha once gorusmeye katılmış arkadaşlardan yardım istiyorumm
merhaba
benim esim isvec vatandasi ma bende mulakatimi ingilterede isvec konsoloslugunda yaptim
bende gorusmeye girmeden bir suru hurafe duymutum cok ozel sorular soruyoralr diye ama oyle olmuyor
esinin ailesini kac kardesi oldugu yaslari enrde calsitiklari annesi babasi isleri evleri en sabit sorular
sonra esinin isi uzmanligi nerde yasadigi
nasil nerde ne zaman tanistiginzi
hic beraber yasadiniz mi
ne zaman nerde kim evelnmeye nasil karar verdiginz
zaten gercek bir evlilik se yaptiigin korkacak hic bir sey yok
butun sorular zaten senin bilginde olacaktir
simdiden bol sanslar
heyecan stres yapacak bir sey yok
merhaba ben ankardan cemal...ingiliz kız arkadaşımla evlenme kararı aldık 2008 yılı için..2 senedir tanışıyoruz ve kendisi defalarca tr ye geldi..siz 3 sorum olacak 1.si askerliğimi teccil ettirdim yani iki sene askerlikten muafım acaba sorun olurmu?2. sorum ise şu ben daha önce dil eğitimi almak için başvurdum ve red aldım bi etkisi olurmu? 3. sorum kız arkadaşıom üniverste öğrencisi ama ailesi bize sponsor olacaklarını söyledi vize alma şansım veya rededilme olasılığı nedir??lütfen yardım
vize alma sansin yok gibi bisey !!!! cunku hersey senin aleyhine. evlenirsen ve kiz arkadasinda adam bir ise girip calismaya baslayip senin masraflarini karsilayacak duruma gelirse anca olur senin isin. tabii o zamanda askerligi onune surecekler bunuda goz ardi etmemek lazim.
arkadasim evleniceksin. ya sen yada esin ingilterede adam gibi bir iste calisacak. bu gibi durumlarda pek bi ise yaramaz ailenin sponsor olmasi. sen bilirsin istersen genede bir dene. benim demek istedigim yani bi daha husran olmasin o yuzden yaniiiiii