arkadaşlar az önce ingilteredeki bir yabancı arkadaşla konuştum.tv de yeni göç yasası hakkında tartışma var dedi.göçmenleri istemiyorlar ve 1-2 ay içinde bununla ilgili yasa çıkarmayı düşünüyorlar dedi.
bu durum okul evlilik göç vs ingiltereye gitmek isteyenleri etkiler mi? bilgisi olan?
haberi baska yerde de duydum cok fazla eu dan ve asya ulkelerinden goc aldigi icin burasi bazi sartlar getirecekler yani yeni sinav ysalari yeni yasam bicimleri bu kanun yabanci olan herkesi etkiliycek cunku gorune o ki artik 1 kisi bile fazla istenmiyor bide olan olaylardan dolayi burda olan yabancilari yavas yavas sinirdisi etmek icin formuller ariyorlar ki bulmuslardir hani bazi arkadaslar sozde ankara antlasmasiyla gelip burda kalmaya calisiyorlar ya asil onlari ne gibi bir zorluk bekliycek ondan habersizler...bundan sonra vize almalar cok daha fazla zorlasacak gibi gzukuyor kanun el altinda her an yasalasabilir ki bu alanda calismalar coktan baslamisti
eger baska detay okur yada duyarsam paylasirim saygilar
Hocam şimdi sonuçta bahsettiğin evlilik, okul gibi konuların evrensel bir insan hakkı olduğunu düşünüyorum ve sonuçta da bildiğim kadarıyla orada insan hakları fazlasıyla dikkate alınıyor....yani gerçek niyeti okul-evlilik olanların extra bir problem yaşayacağını sanmıyorum...Bende daha önce öğrenci vizesi ile 1 kere ingilterede bulundum ve 1 kerede geçen yazın sonunda red yedim.....2.5 senedir bir ingiliz bayanla beraberim ve daha fazla ayrı kalamıyoruz evlenip evlilik vizesine başvurmayı düşünüyoruz ama benide düşündüren askerlik konusu..Ben öğrenci olduğum için daha askerliği yapmadım,şimdi okulu bırakıp eşimin yanına gitmek istiyorum ama bu konusunda birşey sorarlarmı bilmiyorum....onuda pek sanmıyorum..
haberi baska yerde de duydum cok fazla eu dan ve asya ulkelerinden goc aldigi icin burasi bazi sartlar getirecekler yani yeni sinav ysalari yeni yasam bicimleri bu kanun yabanci olan herkesi etkiliycek cunku gorune o ki artik 1 kisi bile fazla istenmiyor bide olan olaylardan dolayi burda olan yabancilari yavas yavas sinirdisi etmek icin formuller ariyorlar ki bulmuslardir hani bazi arkadaslar sozde ankara antlasmasiyla gelip burda kalmaya calisiyorlar ya asil onlari ne gibi bir zorluk bekliycek ondan habersizler...bundan sonra vize almalar cok daha fazla zorlasacak gibi gzukuyor kanun el altinda her an yasalasabilir ki bu alanda calismalar coktan baslamisti
eger baska detay okur yada duyarsam paylasirim saygilar
aıle bırlesımı - ögrencı ( üniversite ) ve ıltıca- bunlar yasal statusu dur o yuzden engel olunamaz. Ank anlasması - turıst vızesı- ıle kalma sansı olmaya bılır ama ama dıgerelrıne bı engel olamaz zaten yenı yasalar yenı geldı 3 - 5 olmadı konusulanlar caydırma amaclı gerısı ıse fıyasko
ii diosun da eger dersini iyi calismaz gerekli parayi 2 ene sonunda yatirmazsan ki sadece bu snavla yatirdigin parayla da yetmiyoo bu 2 sene icinde odedigin vergi ni eger varsa pension bile etken esinle orta hesaplar felan filan derken dunya evrak eger burda yasiyosan biraz arastir adamlar icin yok evlilik evrenselmis yok bu ailesi burdaymis bunlar fasa fiso hikayeler kardes onun icin herseyini kuralina gore yap sinavini gec sonrasi Allah kerim zaten bu ankarayla gelenler turist olacak gibi geliyooo cunku cok fazla iltica olacagi dusuncesi var ve buda buraya gercek anlamda dil ogrenmeye yada yerlesmeye gelenlere ters yonde etki ediyoo yani anliycagin ne yapiliyosa biz burdakilere oluyoo anliycagin..bak simdiden vize verirken bile imla kuralina noktasina virgulune kadar bakmaya basladilar daha dr bu kadar cok goc alan bir memleket illaki birer onlem alacaktir buda geleceklerden baslayip burda olanlara kadr devam edecek saygar
ya gem bu ankara anlaşmasına uzaklığının sebebi ne... etrafım hepsi 1. vizesini de 3. vizesinide alanlarla dolu... vatandaşlığı aldı bi arkadaş bu ankara anlaşması ile... nesi zor. çalışıyosa adam gibi ankara anlaşması çokda mükemmel bir fırsattır burda yaşamak isteyenler için... Ankara anlaşması turist gibi olacakmışşşmış... İnsanları yanlış yönlendirme abi... yaptığın hata. cidden hata... Oda arkadaşım avukatsız başvurup aldı vizesini.. diğeri 3. yıl vizesini aldı bi avukatla, kız grafiker. sana 100 tane örnek sayabilirim eğer saydıklarıma istisna dersen eğer. İyiki seni devletin başına geçirmiyolar, sen vatandaşlık almış türkleri bile kovarsın ülkeden.
TASARIMCI BEYY yazdigin cumleleri bence secerek konus beni insanlara turk dusmaniymisim gibi gostermeye kalkma sanirim burdaki yazdigin yaziyi duzeltmen gerekiyoo
sayin gem074,tasarimci hakli insanlari bu sekilde eksik bilgiyle yanlis yonlendirebilirsin,ankara anlasmasiyla su anda binlerce kisi calisma hakki kazandi ve halada home office leblebi gibi dagitiyo 3.ayda bazi kisitlamalar gelecegi dogrudur ama su anda turist vizesiyle gelip basvuru yapmaya hazirlanan yuzlerce kisi var ve emin ol ki herkes bu sekilde forumlardan girip arastirma yapiyorlar senin yazini goren birisi eminim ki karamsarliga dusecektir o yuzden insanlari yanlis yonlendirip korkutmamak gerek.aksine ankara anlasmasi icin su anda dil sinavi bile yok konum olarak ankara anlasmasi digerlerine gore daha avantajli bir yerdedir.ozellikle basvuru yapip 1 yillik vizeyi alanlar hicbir sorunla karsilasmayacaklardir 3.aydan sonra yapilan basvurularda kisitlamaya gidilecek mesela ogrenciler bu olaydan faydalanamayacaklar.saygilar