İngiltere'ye geliyorum ...

Seçenekler Stil
Alt 26.10.2007   #1
designer
Çaylak Üye

Yazılar: 3
yardımmmmmmmmm lütfen

selam ingiltereye aralık ayında gelmeyi düşünüyoru okul için englısh studio fiyat olarak makul onu tercih edicem fakat okul hakkında çok fazla bilgim yok bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz.ve burda görüştüğüm ajans aile yanında 2 ay konaklama ücreti toplam 840 pound ödemem gerekiyormuş sizcede çok pahalı değilmi daha ucuza nerede kalabilirim. ve aile yanında kalmak bu kadar pahalımı? yardım ederseniz sevinirim[/b][/u]
designer isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.10.2007   #2
phoenix7
Üye

Yazılar: 83
2 aylık 840 pound hostfamily ücreti fazla sayılmaz tabi içinde 3 öğün yemek varsa. ayrıca haftalıgı 70-80 pound luk odalar var onlarda daha da ucuza kalabilirsin
phoenix7 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.10.2007   #3
calibri
Kıdemli Üye

Yazılar: 162
evet gercekten pahali bir fiyat ama ne yapcan. biz niye ilerliyemiyoruz bu yuzden. birbirimize yardim etmek yerine kaziklamaya calisiyoruz. aile yaninda tek kisilik oda fiyati turkiyeden maalesef asagi yukari bu fiyat. hostelde kal niye aile yaninda kaliyosun ki ? bide onun fiyatina bak bakalim
calibri isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.10.2007   #4
goborto
Üye

Yazılar: 86
hostelde kalamk gayet mantikli gunlugu 8 £ basliyo onceden rezervasyon yaptrdign takdirde tabi fiyatalr kac kisilk odada kalmak isterseniz degisiyo
goborto isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil