Şehirler Yaşadığınız veya gelmeyi düşündüğünüz şehri anlatın? Orada başka kim var? İngilterenin şehirleri hakkında her şey...

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere hakkında... » Şehirler »

yardımcı olucak birileri varsa lütfen yazın:(

Seçenekler Stil
Alt 23.08.2009   #1
missyceyda
Çaylak Üye

Yazılar: 2
yardımcı olucak birileri varsa lütfen yazın:(

arkadaslar istanbulda yaşıyorum ama kısa süre sonra evlenıyorum nişanlım 14 yıldır ıngilterede yasıyor ancak ulkesıne cok baglı ve seven biri olarak gitme fikri bilee oldukca korkutuyo benii. vizem kısa bir süre sonra elımde olcak yerlesecegim yer Eastbourne..nasıl bi yer merak edıyorum?ayrıca gittigimde hemen dil kursuna gidecegım ancak kurs haricinde dili işime yarayabilcek sekılde en pratık nasıl ogrenebilirim?bu konuda yardımcı olursanı we kalacagım yer hakkında bilginiz varsa paylasırsanız mutlu olucam sımdıden tesekkurler..
missyceyda isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.08.2009   #2
Filanguage
Kıdemli Üye

Yazılar: 483
Alıntı:
missyceyda´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaslar istanbulda yaşıyorum ama kısa süre sonra evlenıyorum nişanlım 14 yıldır ıngilterede yasıyor ancak ulkesıne cok baglı ve seven biri olarak gitme fikri bilee oldukca korkutuyo benii. vizem kısa bir süre sonra elımde olcak yerlesecegim yer Eastbourne..nasıl bi yer merak edıyorum?ayrıca gittigimde hemen dil kursuna gidecegım ancak kurs haricinde dili işime yarayabilcek sekılde en pratık nasıl ogrenebilirim?bu konuda yardımcı olursanı we kalacagım yer hakkında bilginiz varsa paylasırsanız mutlu olucam sımdıden tesekkurler..
selam oncelikle sana mutluluklar dilerim ..
ve sunu soylemeliyim korkuya gerek yok nisanlin orali ise zaten hic sorun yok.. dil konusuna gelince .. en pratik diye bisey yok bence amam oncelikle temel bilgiler yani senin gunluk hayatinda ihtiyacin olabilecek cumleleri ogrenmen ve temel bir gramee sahip olman gerek .. ama su bi gercek bu cok kisa sureligine ise yarar.. en mantiklisi tam tessekkullu bir kurs biraz azim .. ve basari! eminim ilk 3 ayda bayagi bir yol katedersin ..yani gunluk konusma ve ihtiyaclarini isteyecek konuma gelirsin.. bu benim sahsi fikrim yani ! istek varsa olmayacak bisey yok!
Filanguage isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil