İngiltere'ye geliyorum ...

Seçenekler Stil
Alt 08.09.2008   #1
psuu
Çaylak Üye

Yazılar: 3
yardıma ihtiyacım var:(

arkadaşlar selam herkese.şimdi söylücem belki garip gelicek ama birmıgamda oturan birini arıyorum adı gion ve sadece resmi var.orda oturan arkadaşlar bana fikir verebilirler mi acaba onu bulmak için napılabilir.bi macera belki ama şansımı denemek istiyorum.birmıgamı ii bilen arkadaşlar varsa en azından napılabileceği hakkında bilgi verip yardım edebilir mi bana gercekten cok önemli,ylaşabilceğim cahat sitesileri yada facebook gibi siteler yada okunan önemli bi gazete ismi yada başka bişey.yardımlarınızı bekliyorum
teşekkürler
psuu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.09.2008   #2
sezerantonio
Üye

Yazılar: 41
gion ismi ingiliz degil more like asyali ismine benziyor birminghamdada gion isimli cok insan var yani istanbulda mehmet diye birini ariyorum gibi bir sye seninki elinde fazla bilgi olmadan bulamassin eger yardimci olmamai istiyorsan ben olurum birminghami adim adim bilirm .
sezerantonio isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.09.2008   #3
psuu
Çaylak Üye

Yazılar: 3
gercektenmi...

peki nasıl bulabilirsin napabilirz.sadece resmi var cok kötü ama öyle.
psuu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.09.2008   #4
sezerantonio
Üye

Yazılar: 41
msninmi vereyim suan eger burdaysan ekle orda goruselim ok [email]sezerunver2004@hotmail.com[/email]
sezerantonio isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.10.2008   #5
adam smith
Kıdemli Üye

Yazılar: 595
belgelerin hakkında biraz bilgi verebilirsen sana illaki burda yardımcı olan olur. En son ne zaman hangi okulun hangi bölümünden mezun oldun? Sponsorun kim? Aileden biri mi? Eğer değilse sana neden sponsor oluyorlar? Daha önce bir ingilizce kursuna gittin mi? Kaç yaşındasın? Çalışıyormusun? Hangi okula kayıt yaptın? Okula kaydını kim yaptı? Kabul belgelerin geldi mi? Tam olarak kaç haftalık bir eğitim alacaksın?
adam smith isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil