İngiltere'ye geliyorum ...

Seçenekler Stil
Alt 16.01.2008   #1
WonderfulBoy
Çaylak Üye

Yazılar: 11
YARDİM LÜTFEN!!

Arkadaslar dokuz eylül üni. 1.sinif isletme bölümünde okuyorum ama üniversite egitimime ingilterede devam etmek istiyorum orda kalicak yerim ve bana yardim edecek insanlar var ama bu okul isi nasil olucak orda üniversieteye devam edebilirmiyim arastirma icindeyim bilgisi olan mutlaka yazsin tsk
WonderfulBoy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.01.2008   #2
WonderfulBoy
Çaylak Üye

YARDIM!!!

ARKADASLAR BİR KİSİNİN BİLE BU KONUDA BİLGİSİ YOKMU LÜTFEN!!!
Alt 21.01.2008   #3
barish
Britanya Polisi

Yazılar: 82
ya bi bilgim olsa yardımcı olcam,
arkadaşlar bu konu(ben bunu yazarken) 80 kez görüntülenmiş,biraz yardımcı olun lütfen arkadaşa...
barish isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.01.2008   #4
nope
Çaylak Üye

Yazılar: 3
slm, ben su an londradayim. ve universiteyi burada okumak icin geldim. sadece liseyi turkiyede bitirdim. sen universiteye turkiyede kayit yaptirmisin ve sonucta devam ediyor gorunuyorsun, acikcasi biraz zor ama neden olmasin... bence bi acenta ile gorus bu konuyu yada okulunda bir yetkiliyle... cunki okuldan okula fark da olabilir. arti londradaki okullar (uniler) biliyosunki cok ayri isliyor. bunu biraz daha gercekci kisilerle bire bir konusarak arastirmalisin derim ben...
ayrica acentalarla mutlaka bu konuyu gorus, yurt disi egitim acentalari var bir yigin... biriyle gorus.. hangi sehirdesin bilmiyorum ama benim londraya gelmemde buyuk rol oynayan acentam oldu. ` UKLA ABROAD `umarim isine yarar.
umarim istedigine ulasirsin
Nur
nope isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.01.2008   #5
WonderfulBoy
Çaylak Üye

barish ilgilendigin icin saol.
ve nope sanasa yardimin icin tsk ederim.. evet dogru ben burda kayit yaptirdim ama abim Northampton da ve onun yanina gidip orda devam etmek istiyorum.. seyahat acentasiyla görüsücem umarim gelebilirim..
sen nasil basladin üni ye? eger vaktin varsa yazarsan sevinirim.. ayrica msnim de var mümkünse daha ayrintili konusabiliriz..
[email]justxyoux@hotmail.com[/email]

Seçenekler
Stil