Türkiye'ye dönüyorum ...

Seçenekler Stil
Alt 10.02.2010   #1
hakverdi
Üye

Yazılar: 49
Yardim lütfen

I have refused your visa application on this occasion because I am not satisfied,on the balance of probabilities,that you meet all of the requirements of section 41 of the immigration rules.This decision was made on the merits of this application.However,if you have a previous application and immigration history,this may have been considered

BUNU ÇEVİRECEK BİRİ VAR MI?
hakverdi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.03.2010   #2
Miss pelin
Çaylak Üye

Yazılar: 2
yaptiginiz vize basvurusu inceleyen kisiyi tatmin etmemis.basvurudaki istenilen vize icin kendilerine gonderilen bilgiler ihtimaller 41. kurala uygun gelmemis.
Miss pelin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.03.2010   #3
rana0211
Çaylak Üye

Yazılar: 8
evet onlara yeterli gelmemis..bu yuzden senin bu durumu duzeltmen icin bir avukat yardimi alip daha once yaptigin basvuruyu vede gocmenlik gecmisini sunman gerekiyor..bana kalirsa ozellikle ingilizcen iyi degilse profesyonel bir yardim alman gerekiyor..kanuna uymayan bir takim seyler gormusler demekki veya basvuruyu alan kisinin cani SIKILMIS oda sana denk gelmis..cunku bazen hic yoktan yere de bu tarz cevaplar verebiliyorlar..o yuzden yardim alirsan iyi olur..kolay gelsin..
rana0211 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil