Vize Vizeyle ilgili sorusu olan yazarsa elbet bir cevaplayan çıkar.

Seçenekler Stil
Alt 23.10.2007   #1
redlion
Üye

Yazılar: 80
yardım lütfen

slm arkadlar ben bişey sorcam umarım yardımcı olursunuz
benım kız ark gelcek yakında ve bız daha once karsılasmadık ama 16 aydır gorusuyoruz telle ve msnde.gelınce bız evlencez.bende hemen o burdayken yerlesım vızesıne basvuru yapcam.acaba sorun cıkarmı yoksa ılk once zıyaretcı vızesınemı basvuru yapsam.cunku ılk defa gorusup evlenmısız
tesekkurler
redlion isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.10.2007   #2
Mete_
Üye

Yazılar: 82
arkadsim bak

Oncelikle kiz arkadasin turk mu ingiliz mi?

Bunlari gectim onun vizesi varmi yoksa evlenince seninkindenmi yaralanicak eger oylese isiniz zorlasiyor cunku konsolosluk kanit istiyor uzun manadir birlikte oldugunuza dair vede vize icin evlenmediginize dair.( fotograflar, birlikte faturalar bunun gibi...)

ama ikinizinde uzun sure vizesi varsa sorun yok genede bu ulkede evlenmek cok kil kuyruktur onuda soyliyim arkadaslarimdan biliyorum.

Yerlesme vizesi almak kolay degildir uzun sure burda olman falan filan lazim bi suru belge toparlaman lazim ...

Simdiden tebrik ederim ama.
Mete_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.10.2007   #3
redlion
Üye

Yazılar: 80
saol mete_ bılgın için kız arkadsım ingiliz ama daha once hıc turkıyeye gelmemiş ve gelcek biz evlencez yakında .sorum şu evlendıkten hemen sonra bende onla gıtmek ıstıyorum .bu olabılırmı ?birde hemen yerlesım vızesınemı basvuru yapayım yoksa evlendıkten hemen sonra baska bır vızeyemı?teşekkurler
redlion isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil