İngiltere'de yaşam ...

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere hakkında... » İngiltere'de yaşam »

yardım edin mecburiyetten ingiltereye gitmem gerek ama

Seçenekler Stil
Alt 24.03.2008   #1
desislava
Çaylak Üye

Yazılar: 1
yardım edin mecburiyetten ingiltereye gitmem gerek ama

aupair yoluyla ingiltereye gitmem gerekiyor ama ne kadar zamanda alışırım ve nasıl geçer günlerim diye endişeleniyorum.bir de en kötüsü erkek arkadaşım var onu cok seviyorum ama ingiltereye gitmek zorundayım giden varsa bana yardımcı olsun,moral versin lütfen....

arkadaşlar olumlu ve olumsuz verdiğiniz moraller için teşekkürler.kesin geliyorum ingiltereye (tabi hala seviom) ama kariyerimi tercih ediyorum.
aşk her zaman bulunur,önemli olan kariyer.
desislava isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.03.2008   #2
Burak81
Üye

Yazılar: 42
oncelikle sakin olmani tavsiye ederim merak etme burada ki bir cok ogrenci ve au-pair in sevgilisi var ve bir sekilde dayaniyorlar (mesela ben ) bende buraya geleli 11 gun oldu ama yavas yavas alistigimi hissediyorum.. oyuzden merak etme cok rahat alisirsin sevgilin ile ilgili kisma da o senin elinde demekten baska care kalmiyor sana hazirliklarinda basarilar ve kolay gelsin diyorum..
Burak81 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.03.2008   #3
nurrcan
Üye

Yazılar: 30
şahika gibi olacak ama "şaşırdım doğrusu"
eninde sonunda bi seçim yapacaksın ve veda ettiğin tarafa dayanmak zorunda kalacaksın ve ne yazık ki bunun hayatının her safhasında yaşayacaksın.... hayat seni hep seçmen zorunda bırakacak arkadaşım bol şans!
nurrcan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.03.2008   #4
Mete_
Üye

Yazılar: 82
Ne kadar zaman icin geliceksin ?

Alismak 1 ayini alir o kadar sonra hafiften dili sokersin, aksana alisirsin eger ingilizcen pek yoksa ilk bir ay bas agrisidir . ayrica telefon,msn internet var bu tarafdan telefon falan cok ucuz bol bol konusursun seviglinle.

Ama eger cok uzun sure icin geliceksen uzgunum, cok ozlersiniz birbirinizi
Mete_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.03.2008   #5
Shura
Üye

Yazılar: 45
Neden ingiltereye gelmek zorundasın, Yani ingilizce öğrenmez zorunda olabilirsin ama... İngiltereye gelmek zorunda olman ilginç)) Hem de au pair olarak.... Bol şanslar...
Shura isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil