İngiltere'de yaşam ...

Seçenekler Stil
Alt 20.07.2008   #1
locust
Çaylak Üye

Yazılar: 8
Exclamation yardım edin lutfenn!!!

öncelikle herkeze merhaba 3 agustos ta sabiha gökcen den londra stansted havalimanına ucacagım ingiltere de 1 ay kadar bi ailenin yanında kalacağım ve king's school of english beckenham da eğitim göreceğim.
sormak istediklerim ise havaalanında ne gibi sorunlarla karşılasabilrim
aileler yatma saati banyo kullanımı vs. gibi seylere karısıyor mu ?
beckenham da kalan hic kımse var mı aranızda var ise lutfen orada bana yardımcı olabilirler mi !!!
ayrıca pek fazla ıngılızcem yok yanı halımı hatrımı anlatırım konusanı anlarım ama konusmaya gelınce malasef oyle bakmakla yetiniyorum..
locust isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.07.2008   #2
canbaglayan
Üye

Yazılar: 32
dostum işin zor...
canbaglayan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.07.2008   #3
serks
Çaylak Üye

Yazılar: 18
allah yardimcin olsun dostum

Alıntı:
locust´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
öncelikle herkeze merhaba 3 agustos ta sabiha gökcen den londra stansted havalimanına ucacagım ingiltere de 1 ay kadar bi ailenin yanında kalacağım ve king's school of english beckenham da eğitim göreceğim.
sormak istediklerim ise havaalanında ne gibi sorunlarla karşılasabilrim
aileler yatma saati banyo kullanımı vs. gibi seylere karısıyor mu ?
beckenham da kalan hic kımse var mı aranızda var ise lutfen orada bana yardımcı olabilirler mi !!!
ayrıca pek fazla ıngılızcem yok yanı halımı hatrımı anlatırım konusanı anlarım ama konusmaya gelınce malasef oyle bakmakla yetiniyorum..
simdi cok zorlanirsin desem kesin fikrini degistirirsin ama inan o kadarda zor degil burda kalmak hemde dedigim gibi eger 1 aylik bir sure icinse hicte zor olmaz gelmeden yaz bana elimizden geldigi kadar yardimci olmaya calisiriz
serks isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.07.2008   #4
blueturshu
Üye

Yazılar: 56
ben buraya gelmeden once havaalaninda karsilasacagim zorluklardan cok tirsiyordum ama hicbirsey olmadi kimse birsey demedi gectim.kalacagin aileye gore degisir sana karismalari ama genelde pek karismazlar saniyorum ya da benimki oyle en azindan ingilizceni yetersiz gormen dogal(ki benim halen yetersiz)zaten buraya onu gelistirme icin geliyorsun hicbir zorlukla karsilasacagini sanmiyorum burda cok fazla turist oldugundan insanlar yardim ediyor derdini anlatmana.gelecegin okulu bilmiyorum ama soracagin birsey varsa yardimci olmaya calisirim bende
blueturshu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.07.2008   #5
locust
Çaylak Üye

Yazılar: 8
cok saolun emın olun baska sorularım da olacaktır
locust isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil