İngiltere'de yaşam ...

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere hakkında... » İngiltere'de yaşam »

YARDIM EDECEK ARKADASLARA MUTESSEKKUR OLACAGIM///

Seçenekler Stil
Alt 18.02.2007   #1
aydinm
Çaylak Üye

Yazılar: 1
YARDIM EDECEK ARKADASLARA MUTESSEKKUR OLACAGIM///

Selamlar Arkadaslar siteyi dun aksam kefettim ve yaklasik 2 sat okudumda okudum gercekten guzel konulara deyinmissiniz.
Umarim bende aradigim cevabi yardimlarinila bulurum.
Sorum su ..
evet okudum calisma izni hakkindaki tum yazilari ama halen bir konu acik kaldi aklimda "| ben 1 aya kadar Londra da dil okulun baslamis ocagim.
Tlsi .. 1 senelik oldugu icin 20 saat calisma iznimde olacak evet.ama 20 aati doldurdugum zaman baska bir yerde calissam ornegin 10 saat garsonlk 10 saatte pazarlamaci olarak calisiyorum .
isverene soyle desem ben 10 saat gorunuyorum evet ama ben haftada 20 aat calisabilirmiyim senin yaninda.oda bana ok evet dese ve calissam en kotusu ne olabilir. bir yetkili gelse baksa kagitlarima evet gercektende burda calismhakki var. yani bunu10 mu 20 mi oldugunu yada dogru saatlerde calisip calismafigimi nasil anlayacak?
ben boyle yaomayi dusunuyorum .
10 saatligine biryerde 10 saatligine baska bir yere kayit olup toplamda 40 saat calismak \ aklima yatti ama siz ne dersiniz?
Cok tesekkurler.
aydinm isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.02.2007   #2
sifre_b
Üye

Yazılar: 95
ya sen de ne kadar çok böyle çalışma azmi varmış!? acaba türkiye'de de bu azimle çalıştın mı ya da çalışmayı istedin mi?! hayran oldum sana gerçekten.

uk ye ilk defa gidiyorsan senin büyük ihtimalle çalışcağın yer türk esnaflarının yanı olur. haftada 20 saat çalışma iznin war. derslerden ve sosyal aktivitelerden zaten sana çok vakit kalmayacak. ama daha çok saat çalışmak istersen çalış. hiiç birşey olmaz. ama ağır iş yapacaksın. emek yoğun yani. bu gerçekleri de bil. aklının bir kenarında dursun.
sifre_b isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.06.2007   #3
dicle23
Çaylak Üye

Yazılar: 6
arkadaşlar lütfen yanlış yönlerdirmeyin insanları. 20 saatten fazla nasıl çalışıyo ya. bir kere işvereni tanımıyorsan 20 saati aşamazsın. çünkü bu ülkede haftalık cash para verilmiyor para hesabına yatrılıyor ve bu incelenip bir sorunla karşılaşılırsa sınır dışı bile edilebilisin
dicle23 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.06.2007   #4
calibri
Kıdemli Üye

Yazılar: 162
hakketten aydın sen ne calıskan mıssın yaww. ulkemde boyle adamlarin oldugunu bilmek guzel. gozlerim yasardı valla....
aydıncım ilk sey yanına uc ay is bulamıycak mıssın gibi para alıyosun. londraya gelen adam oyle gelir gelmez gecinecek kadar is bulamaz. ha ben turklerle takılıp kanka neyin olurum diyosan baska (ileri turkce dersleri)
aza tamat edersen turklerle calısmana gerek yok kaldı ki turkler daha cok somuruyo adamı. ikinci ise gelince gidersin bir bara yerleri temizlersin falan filan olur sana ikinci is. veya sabahın korunde kalkıp gazete dagıtırsın al sana ikinci is.
bide kendini kasma yanii hafta sonları full calısma hakkın var. rahat ol

ben anlamıyorum bizim turkleri hemen is guc soruyolar, sanki adamlar calısmak icin dogmus, ingiltereye gidincede calısan turk yok, bırakın yaw bunları sen takıl bilader haftada 20 saat is bul op basına koy, 200-300 de evden gelir adam gibi ingilizce ogrenirsin gerisi gelir yanii
calibri isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil