Selam arkadaşlar sizlere bir sorum olcak...Ben ve arkadaşım üniversite bitirdik iyi bir dil eğitimi almak için ingiltereye gelmek istiyoruz fakat aupairlikten yararlanamıyoruz (Avrupa Birliğinde olmadığımız için) Öğrenci olmadığımız için de diğer farklı programlardan da yararlanamıyoruz..Öncelikle ingiltereye nasıl gelebiliriz maddi açıdan fazla sıkıntıya girmeden ve orda çalışıp masraflarımızı karşılamak istiyoruz bilgisi olanlar varsa yazabilirmi lütfen rahatsız ettim şimdi den Teşşekkürler
ingilterede uygun fiyatlı okullardan birine kaydını yaptırarak gidebilirsin..yasal olarak ingilterede öğrenci olarak çalışmak ne yazıkki hiçbir işe yaramıyor..çünkü haftada 10 saat part time çalışma izni veriliyor ve bu kadar saat çalışarak masraflarını karşılamak imkansız..genelde giden öğrenciler okulu bırakıp gizli olarak çalışıyorlar ama birçoğu sınırdışı ediliyor..
maalesef ingiltereye gitmek ve çalışma izni almak gerçekten çok zor..şu anda ingiltereye gitmek için en iyi yöntem evlilik olarak gözüküyor.ki bununda birçok sıkıntısı var..
Oncelikle ne tur visa basvurusu yapacagina karar vermelisin..Uzun vadeli kalmak istiyorsan en mantilisi dil okulu gibi gorunuyor..Davet derken ne sormak istedigini anlamadim?Turist visasini mi merak ediyorsun?
Ziyaretci olarak geldikten sonra okula nasil gideceksin pekii? Ziyaretci olarak turist visasi almak benim kanimca ogrenci visasi almaktan daha zor genc bir erkek icin.Visa almaniz kolaylastiracak en onemli kosul Turkiye de ki maddi durumunuzun cok iyi durumda olmasi..Ama anladigim kadari ile kendi ayaklariniz ustunde durarak okumak istiyorsunuz..Su olabilir,kalacak yer olarak akrabalarinizi gosterirsiniz ama dil okulu visasina basvuru yaparsiniz..Tabii akrabalariniz size kefil olmus olur..
Yanlışlık olmasın ben bayanım..Evet üniversite için yeterince yük oldum aileme artık birşeyleri kendim yapmak istiyorum City of london college ve scottscollgelondon diye bir yer duydum baya ucuzmuş (öyle diyorlar) adını duydunuzmu acaba bu yerlerin?..
City of London'u duydum ama digerini duymadim..Forumlarda kurslar hakkinda bilgi bulabilirsin.Tabii calisir okula gidersin..Akrabalarinizin olmasi sizin icin cok buyuk bir arti..Islemlerinizi burdan.ingiltere den akrabalarinizda yurutebilir..En mantiklisi dedigim gibi ogrenci visasi..Bols sans arkadasim..