Vize Vizeyle ilgili sorusu olan yazarsa elbet bir cevaplayan çıkar.

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere hakkında... » İngiltere'ye geliyorum » Vize »

Yardım 1 yıllık tier 4 bankadaki para

Seçenekler Stil
Alt 23.08.2010   #1
Charge
Üye

Yazılar: 60
Yardım 1 yıllık tier 4 bankadaki para

Merhaba,
Ben bankadaki paramı koymadan önce ufak bir hata yapmışım ve okul ücretimi ödedikten sonra 7070 gbp gibi birşey kalıyor bankada normalde bir yıl için 7200 göstermemiz gerekiyor. Şimdi napmam lazım üzerine para tamamlasam tekrar 28 gün tutmak zorunda mı kalacağım? Ayrıca 28 gün daha beklersem okulu kaçırırım yani bu seçenek imkansız:'( çok mutsuzum. Haftaya 28 gün dolmuş olacak ve başvuracaktım normalde
Charge isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.08.2010   #2
erikson
Çaylak Üye

Yazılar: 2
Selam bence cok ince dusunuyorsun o kadar farkdan birsey olmaz diger belgelerin tam olsun yeter, canini sikma ben bu konuda tecrubeliyim.
erikson isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.08.2010   #3
Charge
Üye

Yazılar: 60
Alıntı:
erikson´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Selam bence cok ince dusunuyorsun o kadar farkdan birsey olmaz diger belgelerin tam olsun yeter, canini sikma ben bu konuda tecrubeliyim.
Haklısın gerçekten herşeyim tam fakat işte çok stres oluyorum ister istemez ufak bir prüz dahi çıksa. İnsan gerçekten stres hastası oluyor. Desteğin için teşekkür ederim.
Charge isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil