Şehirler Yaşadığınız veya gelmeyi düşündüğünüz şehri anlatın? Orada başka kim var? İngilterenin şehirleri hakkında her şey...

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere hakkında... » Şehirler »

yabancilarin olmadigi sehir sadece turk

Seçenekler Stil
Alt 13.08.2008   #1
ozgur cocuk
Kıdemli Üye

Yazılar: 275
yabancilarin olmadigi sehir sadece turk

arkadaslar hepimiz farkli farkli bolgelerdeyiz o yuzden sizide sormayi dusundum
ingilterenin hangi sehrinde yabanci yok artik yasadiklarimdan dolayi yabancilarin olmadi bi sehre tansinmayi dusunuyorum
her yerde yabancilar ( polon zenci hintli irak vede afkanistanli ) ingiltere deyisdi yok polish market yok internatinol sonra korsan cdler yabancilarin kendi cafelerini acmasi bu tur seyler
yabancilarin olmadi sadece bir kac turk arkadas olsun istiyorum sizin bildiginiz sehir varmi ?
ozgur cocuk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.08.2008   #2
GladiatoR
Üye

Yazılar: 64
Arkadasim, heryerde yabanci var olayini nereden cikardin. Londrada veya diger buyuk sehirlerde yasiyorsan elbetteki yabancilarla karsilasacaksin. Ben gider kucuk koy ve kasabalarda yasarim dersen yuzde 90 yabanci bulamazsin Ingilterenin hangi kucuk kasabasinda olursa olsun.

Elbetteki cogu dukkan sahipleri, ozellikle Cinli, Hindistanli vs. yabanci olacak, bunu en kucuk koylerdede gormek mumkun, bir Ingilizin kalkipta 'Sweet and Sour Chicken' pisirebilenini gormedim ama Ingilizlerin cogusu bayilir Cin yemeyine.

Yani uzatmadan sana sunu soyleyeyim, yabancilar olmasa sende burada olmazdin. Seni elestirmiyorum yanlis anlama fakat sanki su ulkeye gelen her Turk Ingilizlerle cok iyi bir sekilde hasir nesir oluyormus gibi bir izlenim veriyorsun.
GladiatoR isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil