Vize Vizeyle ilgili sorusu olan yazarsa elbet bir cevaplayan çıkar.

Seçenekler Stil
Alt 18.03.2008   #1
gamze_8
Üye

Yazılar: 44
ya vizeyi alamazsam

meraba arkdşlar
siteye yeni üye oldum.au pair olmaya karar verdim.ama kafama cok takılan şey var.ilk başta şu vize olayı canımı sıkıyo.ya alamazsam sorun olursa diye yazılanları okuyoru ama kafamda hep soru sorun cıkarmı diye benı aydınlatırsanız sevnırım şimdiden teşekkürler
gamze_8 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.03.2008   #2
zaman88
Üye

Yazılar: 55
mrb. arkadaşım daha hiçbir şey belli olmadan başvurmadan ümitsizliğe düşmenin bi anlamı yok o yüzden gerekli başvuru evraklarını ve belgelerini tamamlıyorsun ve vizene başvuruyosun stres veya sıkntı yapacak bir durum yok rahat ol!Allah yardımcın olsun
zaman88 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.03.2008   #3
gamze_8
Üye

teşekkür ederim arkadaşım yarın şirketle görüşmeye gidicem yavaş yavaş yapılması gerekenleri yapıcaz ama vize konusunda insanların cok sorun yasadıgını gorunce istr istemez bıraz gergınlık oluyo tabii ama görüşünce inşallah atlatıcm tşkrlr
Alt 18.03.2008   #4
Burak81
Üye

Yazılar: 42
sen rahat ol vize almak zor degil onemli olan ingiltereye alismak ha diyebilirsin dur once bir vize alayimda sonra onu dusunurum.. yok yok benden tavsiye once ingiltereye alisabilirmisin onu gozden gecir sonra vize illaki alirsin cunku bayansin bayanlara cok fazla sorun cikartmiyorlar vize alirken
Burak81 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.03.2008   #5
gamze_8
Üye

teşekkürler arkadaşlar şirketle görüştüm daha rahatladım sizinde sayenızde başvurumu yaptım şimdi hazırlıklara başladık yavaş yavaş ama ingilizcemde zayıf acaba cok zorluk cekermıyım aıleyle anlasabılırmıyım korkularımda var tabii nasıl aşıcam bilmiyorum
Alt 19.03.2008   #6
Candy_Shop
Kıdemli Üye

Yazılar: 224
Mrb gamze...

Zaman88 arkadasımızın soyledigi gibi evraklarını tamamla ama bunu yaparken cok titiz davran... hic bi sekilde acık verme yani... evraklarında sorun olmadıgı sürece endiselenmene gerek yok... vizeyi alırsın yani....
Candy_Shop isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.03.2008   #7
gamze_8
Üye

Teşekkür ederim arkadaşlar ama şirkete gıtmiş dun ablam ben su an benden ıstenenlerı hazırlayıp goturuyorum ablama demıs yok bellı bo bolge oldugu için uzun sure yok vizede işlerine gelmezse vermzler falan ınsanı strese sokuyolar ya ben hemen gıtmek ıstıyorum herseyı halledıp uzadıkca sınır oluorum iiice yaaaaaaaa
Alt 24.03.2008   #8
wintake
Üye

Yazılar: 49
Alıntı:
gamze_8´isimli üyeden Alıntı
Teşekkür ederim arkadaşlar ama şirkete gıtmiş dun ablam ben su an benden ıstenenlerı hazırlayıp goturuyorum ablama demıs yok bellı bo bolge oldugu için uzun sure yok vizede işlerine gelmezse vermzler falan ınsanı strese sokuyolar ya ben hemen gıtmek ıstıyorum herseyı halledıp uzadıkca sınır oluorum iiice yaaaaaaaa

ben böyle yazıları anlayamıyorum.. vizeyi dünyanın sonu görenler bana ilginç geliyor. eğer bütün umutlarını bu kağıda bağladıysan yada bağlayanlar için söylim Fatih Sultan Mehmet Köprüsü en uygun yerdir. Sadece denize doğru salın kendinizi ozaman gerçek vizeyi aldığınızı göreceğinize inanıyorum.. Kolay gelsin!
wintake isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.03.2008   #9
erkan
Üye

Yazılar: 52
au pairlikte vize almadan once aile bulmak lazim onu da dusunun : ) bu arada kimsenin canini skmak istemem ama herkese vize verirler die bir sartlari yok adamlarin !
Ben bile ne sorulara maruz kaldim vize alirken anlatamam
Allah kolaylik versin !
erkan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.03.2008   #10
PNR
Çaylak Üye

Yazılar: 7
Vize

Arkadaşlar selam;
Forumu bende vize magduru olarak bir cozum olur diye kesfedenlerdenim.
12 martta basvuru yaptim bir arkadasımla onun daha once yurtdısı cıkısı wardı we sanırım vızesı cıktı benım ise ilk yurtdısı çıkısım we hala ''arrived at the visa section'' yazıyor.
turistik vize almam gerekiyor;bir bankada calısıyorum ve calıstıgım banka devlet mantıgı ile calısan bir banka gerekli tum ewrakları koydum aileme ait tapular iş yerime ait yazılar ve de orda kalacagım arkadasın her turlu evragı vizem hala neden cıkmadı bilmiyorum.
muhattap olabilecegim birini nasıl bulabilirim?
sizce vize basvuru merkezine mi gitmem gerekir ya da konsolosluga mı?
seyahatime az bir zaman kaldı 22 nisan da gitmeyi planlıyorum,fakat burayı okuyupta 2 aydır vize bekleyen kişileri görünce ümitsizliğe kapıldım halbuki çalıştıgım yerden ötürü vize almama kesin gözüyle bakıyorduk,
bana fikir verebilecek kimse var ise cok sevinirim...
teşekkurler
PNR isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil