Vize Vizeyle ilgili sorusu olan yazarsa elbet bir cevaplayan çıkar.

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere hakkında... » İngiltere'ye geliyorum » Vize »

worldbridge kullanma klavuzu :)

Seçenekler Stil
Alt 13.02.2008   #1
E.Genc
Üye

Yazılar: 67
worldbridge kullanma klavuzu :)

(PASAPORT ALMAYA GIDENLER ICIN)
bugun Worldbridge'e gittim... kar yağıyodu lapa lapa..dondum anliicaanız...eve gidince forumda nasıl bu durumda kalmayın diye size bişeler yazıyım dedim...
muhakkak oraya gittiğinizde kapıda bissürü yeni başvuracak kişiler olacaktır...onlar bekler de bekler..donar da donar.. ama siz donmayıın gittiğinizde kapıya yanaşın hemen ve içerideki güzenlik görevlileri kapıyı actıklarında atılımcı olup "ben pasaportumu almaya gelmiştim" diye kararlı ve yüksek sesle söyleyin..söylemezseniz sizi de başvuruya gelen sanarlar cok beklersizin boşuna...
içeriye girince ne yapcam ne etcem demeyin..güvenlik kontrolunden gecince saga donup ana kapıdan departmana giriyosunuz..orda danışmaya sormanıza gerek yok..dümdüz ileri yürüyün 5 metre sonra sağda bir merdiven olucak..heh işte orası.. ordan ikinci kata cıkın..sağ taraftaki koridorda..sol duvardaki kapıya gidip sorun kolay gelsin
E.Genc isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.02.2008   #2
mali
Kıdemli Üye

Yazılar: 109
Worldbridge nedir .

Worldbridge nedir . nerededir. ne ise yarar.cahilliginden dolayi ozur diliyorum.
mali isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.02.2008   #3
E.Genc
Üye

worldbridge ingiltere'nin vize başvurularını kabul eden aracı şirket... basvurunu buraya yapmak zorundasın..onlar da konsolosluga iletiyorlar...daha fazla bilgi için araştır
Alt 15.02.2008   #4
trex
Kıdemli Üye

Yazılar: 222
E.Genc Kardes vizen cıktımı ?
trex isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.02.2008   #5
E.Genc
Üye

hayır tabiki... buda sorumu)
ne cıkmaz seymiş yaaa
Alt 25.08.2009   #6
Filanguage
Kıdemli Üye

Yazılar: 483
Alıntı:
E.Genc´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
(PASAPORT ALMAYA GIDENLER ICIN)
bugun Worldbridge'e gittim... kar yağıyodu lapa lapa..dondum anliicaanız...eve gidince forumda nasıl bu durumda kalmayın diye size bişeler yazıyım dedim...
muhakkak oraya gittiğinizde kapıda bissürü yeni başvuracak kişiler olacaktır...onlar bekler de bekler..donar da donar.. ama siz donmayıın gittiğinizde kapıya yanaşın hemen ve içerideki güzenlik görevlileri kapıyı actıklarında atılımcı olup "ben pasaportumu almaya gelmiştim" diye kararlı ve yüksek sesle söyleyin..söylemezseniz sizi de başvuruya gelen sanarlar cok beklersizin boşuna...
içeriye girince ne yapcam ne etcem demeyin..güvenlik kontrolunden gecince saga donup ana kapıdan departmana giriyosunuz..orda danışmaya sormanıza gerek yok..dümdüz ileri yürüyün 5 metre sonra sağda bir merdiven olucak..heh işte orası.. ordan ikinci kata cıkın..sağ taraftaki koridorda..sol duvardaki kapıya gidip sorun kolay gelsin
ajan gibi adamsin falla .. korkulur senden .. gizli kasalari falan nerdeymis sorsaydin ) ?
Filanguage isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil