Şehirler Yaşadığınız veya gelmeyi düşündüğünüz şehri anlatın? Orada başka kim var? İngilterenin şehirleri hakkında her şey...

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere hakkında... » Şehirler »

woodgreen london da cennetteydim...

Seçenekler Stil
Alt 24.10.2009   #1
yumy
Üye

Yazılar: 72
Smile woodgreen london da cennetteydim...

sevgili arkadaşlar yaz tatilimi 1 buçuk ay 10 aylık kızım ve eşimle woodgreen london da geçirdim ve şu an çok özlüyorum oraları tesco yu morrisonı mothercare i metroları paundland i evimizi,n önündeki sincaplı parkı otobüslerini yollaroını dev parkları ve daha neleri....hergün hayalimde.....kızımla o kadar güzel günler geçirdimki anlatamam eğer orada yaşayanlar varsa benimle temasa geçebilir hatta benim için camı açında bir nefes çekin içinize...

bir daha ne zaman gelirim bilmem ama tüm ve tek hayalim londraya yerleşmek kızımı da orda okutmak...
yumy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.10.2009   #2
zhn_yig
Kıdemli Üye

Yazılar: 150
Alıntı:
yumy´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
sevgili arkadaşlar yaz tatilimi 1 buçuk ay 10 aylık kızım ve eşimle woodgreen london da geçirdim ve şu an çok özlüyorum oraları tesco yu morrisonı mothercare i metroları paundland i evimizi,n önündeki sincaplı parkı otobüslerini yollaroını dev parkları ve daha neleri....hergün hayalimde.....kızımla o kadar güzel günler geçirdimki anlatamam eğer orada yaşayanlar varsa benimle temasa geçebilir hatta benim için camı açında bir nefes çekin içinize...mile

bir daha ne zaman gelirim bilmem ama tüm ve tek hayalim londraya yerleşmek kızımı da orda okutmak...
Slm,ben woodgreende oturuyorum ve bahsettiğin tüm yerleri biliyorum ama üzgünüm şuan trdeyim ama kısmetse kasım 15 gibi dönüyorum o zman kamera açabilirim size
zhn_yig isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.11.2009   #3
yumy
Üye

Alıntı:
zhn_yig´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Slm,ben woodgreende oturuyorum ve bahsettiğin tüm yerleri biliyorum ama üzgünüm şuan trdeyim ama kısmetse kasım 15 gibi dönüyorum o zman kamera açabilirim size
sizden haber almak ne güzel bize oraları anlatın. hayat havalar nasıl?tabi bende hergün bıkmadan usanmadan gittiğim boots u sainsburry i argos u ve geri kalan diğer mağazalardan alışveriş yapmayı özledim .cafe nero da dinlenip hot chocalate içmeyi... kızım argos tan bir katalog almıştı kocaman 1 ay boyunca onu yırttı nasıl seviyodu o koca kitabı
çok şanslısınız çalışmak zor olsa gerek london da ama yinede değer diyorum ...umarım herşey gönlünüzce olur...bu arada lotoda 50 pound kazanmışım ankaraya gelince netten baktım
Alt 09.11.2009   #4
honest
Kıdemli Üye

Yazılar: 137
Fazla soze gerek yok.Olay budur
honest isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.11.2009   #5
yumy
Üye

valla uzun zaman türkiyede yaşayıp bazı şeylere tanık olunca benim fik,rlerim bu yönde gelişti..herkes mutlu olduğu yeri beğenir tabi bende london aşığıyım ne yapıyım bu da benim ayrıcalığım
Alt 30.11.2009   #6
n17
Çaylak Üye

Yazılar: 11
wood greende yasayipta memleket hasreti duyulurmu diye dusununce duyulmaz diye karar verebiliyosunuz. turkce konusmadan hayatinizi surdurebileceginiz guzel semtlerden bitanesi charcoal da kebap yiyin bol bol
n17 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.12.2009   #7
yumy
Üye

size katılıyorum umarım yine yaşarız o güzel günleriiiiiiiiii
Alt 24.12.2009   #8
yumy
Üye

christmas ta woodgreen nasıl acaba eğlenceler süslemeler bana anlatan olursa sevinirimmmmmmmmmmm çünkü çokkkkkkkkkkkkk özledimmmmmmmmmmmmmmmmm
Alt 10.01.2010   #9
kebabaddict
Kıdemli Üye

Yazılar: 178
Woodgreen Bölgesi'nden nefret eden birisi olarak sizin bu hayranlığınıza çok şaşırdım gerçekten.
kebabaddict isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.01.2010   #10
yumy
Üye

Alıntı:
kebabaddict´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Woodgreen Bölgesi'nden nefret eden birisi olarak sizin bu hayranlığınıza çok şaşırdım gerçekten.
düşüncenizi saygıyla karşılıyorum çünkü herkesin yaşadıkları hayata baktığı konum farklı olduğundan farklı hisler taşımamız normaldir yine söylüyorum ben ben londra aşığı biriyim ....tek hayalim geri dönebilmek..ve felsefemde şu...kızım london ve ben ...işte hayat... sevgilerle

Seçenekler
Stil