Sarı Sayfalar / Duyurular İş arayanlar, ev arayanlar, işverenler, ürün soranlar...

Seçenekler Stil
Alt 09.10.2009   #1
Tasarımcı
Kıdemli Üye

Yazılar: 325
Wood Greende kiralık oda

Wood Greende 5 odalı bir evde, odama oda arkadaşı arıyorum. 70£ herşey dahil. Bildiğiniz gibi mutfak banyo ortak. Ev arkadaşları kaliteli. Türkden uzak durun diyenlere bir çift lafım olacak turkden uzak dursaydım o gün geri dönerdim uk dan. Dil yok diş yok, semt bilmen otobus bilmen...

O yuzden turk diye kaçmayın
Tasarımcı isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.10.2009   #2
lmspay
Üye

Yazılar: 88
aman aman kimleri goruyorum forumda abi naber ya )) yerleşmissin hayırlı olsun
lmspay isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.10.2009   #3
emine turhanoglu
Kıdemli Üye

Yazılar: 208
Merhaba

Gitmeden önce kalacak yerim yok telaşı içindeydin.Şimdi başkalarına kalacak yer buluyorsun.Nasıl beğendin mi oraları?İlk 15 günü anlayamazsın zaten.Sonra geride bıraktıklarını özlersin.En kısa zamanda ailenide götürebileceğin imkanlarına kavuşman dileğim.Her şey gönlünce olsun.
emine turhanoglu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.10.2009   #4
Tasarımcı
Kıdemli Üye

Yazılar: 325
Alıntı:
emine turhanoglu´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Gitmeden önce kalacak yerim yok telaşı içindeydin.Şimdi başkalarına kalacak yer buluyorsun.Nasıl beğendin mi oraları?İlk 15 günü anlayamazsın zaten.Sonra geride bıraktıklarını özlersin.En kısa zamanda ailenide götürebileceğin imkanlarına kavuşman dileğim.Her şey gönlünce olsun.
Saolun Emine Hanim guzel dilekleriniz icin. Yerlestim, cok sevdim buralari. Ise girdim.. Valla oyle goz korkutulacak yerler degil. Ben sevdim Memnunum
Tasarımcı isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.10.2009   #5
lmspay
Üye

Yazılar: 88
Abi nasıl kolay iş bulabildinmi nerede çalışıosun ne işi ?
lmspay isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.10.2009   #6
emine turhanoglu
Kıdemli Üye

Yazılar: 208
Merhaba

Mutlu olmanıza ve hemen işe girmenize sevindim.Fırsat buldukça Londra ve semtler hk. bilgi verirseniz sevinirim.Benim Londra ve İrlanda hk fazla bilgim yok İngilterede onun dışında kuzey güney ve galleri iyi biliyorum.Yakınlarım hep günlük ve turistik yerleri gezdirmişti.Times da tekne turu da güzeldi ama sadece turistik yerler işte.Bana hep Londra güvenli değil dendi,gerçekten güvensiz bir şehir mi?Bilgi verirseniz sevinirim.
emine turhanoglu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.10.2009   #7
sirlan
Kıdemli Üye

Yazılar: 313
Selam Sef
Mesajini gordum, hersey gonlunce olsun demek istedim. Insallah sevdiklerine de en kisa surede kavusursun.
sirlan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.10.2009   #8
pelamx
Çaylak Üye

Yazılar: 7
merhaba ev wood green in neresinde acaba?bende 1-2 aya kadar geleceğim kısmetse..
pelamx isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.10.2009   #9
sarar
Highgate Cemetery'de yatıyor...

Yazılar: 5
Alıntı:
Tasarımcı´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Wood Greende 5 odalı bir evde, odama oda arkadaşı arıyorum. 70£ herşey dahil. Bildiğiniz gibi mutfak banyo ortak. Ev arkadaşları kaliteli. Türkden uzak durun diyenlere bir çift lafım olacak turkden uzak dursaydım o gün geri dönerdim uk dan. Dil yok diş yok, semt bilmen otobus bilmen...

O yuzden turk diye kaçmayın
Arkadaşım yerinden memnun olman güzel ama sen odaya 140 pound mu veriyorsun? woodgreen için çok yüksek bir para. o bölgede single odalar 100 pound, double odalar 120 pounddan fazla değil. bana düşmez ama sadece yeni geldiğini düşünerek dikkat et derim. uyanık olun...

benden söylemesi..
sarar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.10.2009   #10
big up yourself
Çaylak Üye

Yazılar: 4
Tottenham, Park Lane`de kiralik oda

Tottenham, Park Lane`de kiralik double oda £120 haftalik, butun faturalar dahil. Evde kalite bir ogrenci ortami vardir. Wireless Internet baglantisi da oldugu icin, herkes kendi halinde takilmaktadir.

Ucuz konaklama arayanlar icin de 60 ve 70 pound a room sharing imkani var.

Ilgilenenlere duyurulur.

Londradaysaniz, 07533658514 den ulasabilirsiniz, degilseniz, [email]osiozturk@gmail.com[/email] adresine mail atabilirsiniz.
big up yourself isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil