Wood Greende 5 odalı bir evde, odama oda arkadaşı arıyorum. 70£ herşey dahil. Bildiğiniz gibi mutfak banyo ortak. Ev arkadaşları kaliteli. Türkden uzak durun diyenlere bir çift lafım olacak turkden uzak dursaydım o gün geri dönerdim uk dan. Dil yok diş yok, semt bilmen otobus bilmen...
Gitmeden önce kalacak yerim yok telaşı içindeydin.Şimdi başkalarına kalacak yer buluyorsun.Nasıl beğendin mi oraları?İlk 15 günü anlayamazsın zaten.Sonra geride bıraktıklarını özlersin.En kısa zamanda ailenide götürebileceğin imkanlarına kavuşman dileğim.Her şey gönlünce olsun.
Gitmeden önce kalacak yerim yok telaşı içindeydin.Şimdi başkalarına kalacak yer buluyorsun.Nasıl beğendin mi oraları?İlk 15 günü anlayamazsın zaten.Sonra geride bıraktıklarını özlersin.En kısa zamanda ailenide götürebileceğin imkanlarına kavuşman dileğim.Her şey gönlünce olsun.
Saolun Emine Hanim guzel dilekleriniz icin. Yerlestim, cok sevdim buralari. Ise girdim.. Valla oyle goz korkutulacak yerler degil. Ben sevdim Memnunum
Mutlu olmanıza ve hemen işe girmenize sevindim.Fırsat buldukça Londra ve semtler hk. bilgi verirseniz sevinirim.Benim Londra ve İrlanda hk fazla bilgim yok İngilterede onun dışında kuzey güney ve galleri iyi biliyorum.Yakınlarım hep günlük ve turistik yerleri gezdirmişti.Times da tekne turu da güzeldi ama sadece turistik yerler işte.Bana hep Londra güvenli değil dendi,gerçekten güvensiz bir şehir mi?Bilgi verirseniz sevinirim.
Wood Greende 5 odalı bir evde, odama oda arkadaşı arıyorum. 70£ herşey dahil. Bildiğiniz gibi mutfak banyo ortak. Ev arkadaşları kaliteli. Türkden uzak durun diyenlere bir çift lafım olacak turkden uzak dursaydım o gün geri dönerdim uk dan. Dil yok diş yok, semt bilmen otobus bilmen...
O yuzden turk diye kaçmayın
Arkadaşım yerinden memnun olman güzel ama sen odaya 140 pound mu veriyorsun? woodgreen için çok yüksek bir para. o bölgede single odalar 100 pound, double odalar 120 pounddan fazla değil. bana düşmez ama sadece yeni geldiğini düşünerek dikkat et derim. uyanık olun...
Tottenham, Park Lane`de kiralik double oda £120 haftalik, butun faturalar dahil. Evde kalite bir ogrenci ortami vardir. Wireless Internet baglantisi da oldugu icin, herkes kendi halinde takilmaktadir.
Ucuz konaklama arayanlar icin de 60 ve 70 pound a room sharing imkani var.
Ilgilenenlere duyurulur.
Londradaysaniz, 07533658514 den ulasabilirsiniz, degilseniz, [email]osiozturk@gmail.com[/email] adresine mail atabilirsiniz.