merhaba bende belirttiginiz okula basvurdum is ing programi icin 3 aylik acaba sizde bu okulda egitim mi almistiniz?
şu anda wimbledon'dasınız sanırım nasıl memnun musunuz?
biraz bilgi verin nolur okul ve wimbledonda yaşam hakkında ben de bu okula önümüzdeki ay gelmeyi düşünüyorum.
Wimbledon konusunda takilip kalmamani tavsiye ederim. Wimbledon da cok fazla okul yoktur onun disinda wimbledon a yakin zone 2 uzerinde ozellikle putney fulham tarafinda tercihn sansin artar...
london college of wimbledon
herkese merhabalar arkadaslar wimbledondaki london college of wimbledona iki hafta once kaydimi yaptirdim ancak acil turkiyeye donmem gerekio parami geri almak icin basvurdum ancak zman alacagini soledilr icinizden herhangi birisi burda okumak isterse yardimci olabilriim o konuda .benim yazildigim program abe travel and tourism 1 yillik programdi ancak istediginiz bolumu okuyabilrsiniz eger benim bolumumu okuyacaksani normalde fiyati 2500 pound civarinda ancak degisim yapilacagi icin bir senelik ucreti sadece 700 pounda gelecek size.yarimci olursaniz sevinirim tesekkurler
Merhaba Wımbledon ıcın merkeze en az 45 dk falan denılmıs dıger konularda. Arkadaslar wımbledondan waterloo'ya yanı merkezın merkezine tren sadece 16 dk. Bu londra ıcın gayet ıyı bır sure. Otobus cok zor bır kac bus degıstırmek durumundasınız. Aylık sınırsız oyster almayacaksanız wımbledon dogru bır tercıh olmayabılır. Buslarla gıdıp gelıncek gezılcek yer degıl. Metro olarak da sadece dıstrıct yanı yesıl lıne var. O da normal cental pıccadılly gıbı kapalı ve hızlı degıl. Acıkta gıttıgı ıcın asırı yavas ve Earls Courtta ınıp tekrar gıdecegınız yere bınmenız gerekıyor.
Englısh word of School mu ne var wımbledonda. Callan methodla egıtım veren. methodu falan bılmem ama sakın bu okula gıtmeyın. Ingılız tek hoca yok. Guney korelı bır kadın ısletıyor. Mısafır evı olarak gecıyor. Ben orda kalıyordum. Odalarda sırf lavabo ve yatak var Tam bir ticarethane. Bilginize