Ben kayıt yaptırdım ocakta gideceğim 1 aylığına. Edindiğim bilgilere göre fena bir okul değil. En azından fiyatına göre iyi bir okul denilebilir. British Council ve UK Study tarafından onaylıdır..
su anda ben bu okula gidiyorum 1 hafta oldu. Okul cok iyi hocalar da iyi ve cok yardimci oluyorlar. okulda fazla turk yok ve yeri wimbledon merkezde ulasimi kolay. Genellikle ispanyol kokenli ogrenciler var . Okulun bir guzelligi diger okullarda ucretli olan conversion derleri ucretsiz ve ogleden sonra isterseniz katilabiliyorsunuz. Okulun bilgisayar sayisi 25 civari yani oldukca fazla ve yeterli ayrica cok iyi bir kutuphanesi var. Herkes (calisanlar cok sicak kanli) rahatca egitimini alabilir. Siniflar kalabalik degil 10 kisi falan.daha fazla yardim icin soru sorarsaniz cevaplarim
tugsad hayırlı olsun..sana birkaç soru sormak istiyorum:
1. kaç haftalık ordasın?
2. nerede kalıyorsun?
3. dil okulu ve kalacak yer toplam masrafı nedir?
4. birde haftalık 15 saatmiş..15 saatten fazla ders saati olmuyor mu?çünkü bu 15 saat, vize almamda red sebebi olabilir sanki.. (benim vize almam allaha kalmış gibi..çünkü 11 aydır işsiz gözüküyorum)
teşekkürler...
1-36 haftalik kaydim var 2 haftadir burdayim daha once baska okula daha ucuz okula kaydim vardi degistirdim.
2-kardesimin evinde kingstonda kaliyorum tek otobus ile gidiyorum
3-dil okulu 1500 pound kalacak yer haftalik 60-100 pound arasi haftalik
4-ben 15 saatlik kurs ile aldim vizeyi 11 aydir issiz gozukuyorsan biryerlerden staj yaptim diye belge al ayrica ozel ingilizce dersi aldim de kursa gitmeden mumkunse belgelendir. bir ingilizce ogretmeni tanidigindan sadece ders almistir diye bir yazi...
sanirim bunlar cevaplar baska olursa gene sor buradayim surekli
çok teşekkürler cevapların için..ya ben askerden sonra 2.5 sene özel sektörde çalıştım..şubat 2008 de bu işyerinden ayrıldım..11 ay süre burdan geliyor..maddi durumumuz iyi..bu 11 ayı sadece dil kursuyla kapatabilir miyiz acaba?kafama takılan bu..(geçmişe yönelik sigorta yaptırmayı düşündüm.. maliyeti cezalar yüzünden çok yüksek olduğu için o da olmadı..10 bin ytl civarlarında..)
11 ayi tanidigin bir sirket veya yer var ise orada kendini gelistirmek icin ucretsiz ve sigortasiz olarak staj yaparak gecirdigini ve bu donemde maddi olarak iyi durumda oldugun icin maasli bir iste calismadigini soyleyebilirsin ama tabiki bu sirketten staj yaptigina dair bir yazi alman lazim
tugsad06 bu okul ingiltere ligi maçlarına götürüyor mu? Ben 1 ay kalacağım için çok zamanım olmayacak. O zaman içerisinde gidebilir miyim acaba herhangi bir premier lig maçına? Bir de götürüyorsa hangi takımın maçlarına götürüyor genellikle. Sen de yenisin ama bilgin vardır bu konuda..
tugsad06 bu okul ingiltere ligi maçlarına götürüyor mu? Ben 1 ay kalacağım için çok zamanım olmayacak. O zaman içerisinde gidebilir miyim acaba herhangi bir premier lig maçına? Bir de götürüyorsa hangi takımın maçlarına götürüyor genellikle. Sen de yenisin ama bilgin vardır bu konuda..
evet goturmusler maca liverpool macina gitmisler ama bi daha na zaman olur onu bilemem
Tugsad memnunsun yani okuldannn
bi sorun yok umarim hersey yolundaa
evet hersey cok guzel inanki tesekkur ediyorum tekrar sana!!! sebo nasil bu arada ya biliyorum yeri degil ama bana is konusunda yardimci olacakti acaba hala yardim edebilirmi? zahmet olmazsa bir haber verebilirmi ? dort gozle bekliyorum tekrar tesekkurler