İngiltere'de dil okulu ...

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere'de Eğitim » İngiltere'de dil okulu »

wimbledon da bir senelik dil okulu fulltime 700pound

Seçenekler Stil
Alt 30.10.2008   #1
sebo_ozzy
Çaylak Üye

Yazılar: 28
Smile wimbledon da bir senelik dil okulu fulltime 700pound

selam arkadaslar daha oncede yazmıstım okula kayıt yaptırdım ancak acıl turkıyeye donus yapmam gerkıyor o nedenle bırakıyorum ben okula 700 pound yatırmıstım anca refund almak uzun zman aldıgı ıcın bırısıyle degısım yapmak daha mantıklı oluyormusçokull akonustum 700 pounda 1 senelık full tıme ıngılızce kursuna katılabılıorsunuz okul ogrencı vızesıne de uygunçumarım kısa zmanda bırını bulabılrıımöbu fırsat kacmaz derım ben.london college of wımbledon.ınternetten okulun detaylarına bakabılrısınız aynı zamanda

Konu sebo_ozzy tarafından (30.10.2008 Saat 12:35 ) değiştirilmiştir. Sebep: wimbledon da bir senelik dil okulu fulltime 700pound
sebo_ozzy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.10.2008   #2
Saunders82
Üye

Yazılar: 60
Peki nasıl olucak bu iş ?
Saunders82 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.10.2008   #3
sebo_ozzy
Çaylak Üye

cook kolay olacak ornegin sen sectin bu okulu .seninle beraber okula gitcez sen parayi derken bana odeyeceksin okulda sana yeni dosyayi acacak ve parayi odenmi solarak gosterecekler o kadar bitti yani.hic bi soun yada risk yok bu istee
Alt 02.11.2008   #4
sebo_ozzy
Çaylak Üye

arkadaslar icinizde yok mu kimse uygun bir dil okuluna gitme isteyen bi bakin bir sorun sorusturun allah askina belki etrafinizda vardir birilerii
Alt 03.11.2008   #5
Saunders82
Üye

Yazılar: 60
Lightbulb vize???

İngitere'ye vize nasıl alıcaz peki okuldan kabul kağıdı olmadan ???
Saunders82 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.11.2008   #6
sebo_ozzy
Çaylak Üye

engel istanbul bana mailini at yada beni ekle konusalim ordan detaylari [email]ozleyisaydin@hotmail.co.uk[/email]
diger arkadas turkiyeden gelecek olanlara bu konuda yardimci olabilecegimi sanmiorum cunku vizesi olan burda olan bi ark la daha cabuk halledebilirz bu durumu o yuzden
tesekkurlerr
Alt 13.11.2008   #7
sebo_ozzy
Çaylak Üye

arkadaslarr kimseden cevap cikmio anlamiyorum ben kimse ingilizce kursuna gitmek istemio mu bu memleketteeee
Alt 13.11.2008   #8
tugsad06
Kıdemli Üye

Yazılar: 104
Alıntı:
sebo_ozzy´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
selam arkadaslar daha oncede yazmıstım okula kayıt yaptırdım ancak acıl turkıyeye donus yapmam gerkıyor o nedenle bırakıyorum ben okula 700 pound yatırmıstım anca refund almak uzun zman aldıgı ıcın bırısıyle degısım yapmak daha mantıklı oluyormusçokull akonustum 700 pounda 1 senelık full tıme ıngılızce kursuna katılabılıorsunuz okul ogrencı vızesıne de uygunçumarım kısa zmanda bırını bulabılrıımöbu fırsat kacmaz derım ben.london college of wımbledon.ınternetten okulun detaylarına bakabılrısınız aynı zamanda
arkadasim ben kinstondayim ve wimbledonda okul aramaktayim seninle bu konuyu konusmak isterim ozelden telefonumuda atacagim hala uygunsan
tugsad06 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.11.2008   #9
tugsad06
Kıdemli Üye

Yazılar: 104
okulum benim croydonda biraz uzak kaliyo wimbledon daha yakin
tugsad06 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil