Şehirler Yaşadığınız veya gelmeyi düşündüğünüz şehri anlatın? Orada başka kim var? İngilterenin şehirleri hakkında her şey...

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere hakkında... » Şehirler »

WIMBLEDON bilgisi olanlar?

Seçenekler Stil
Alt 05.12.2007   #1
beni7bitirdi
Çaylak Üye

Yazılar: 7
WIMBLEDON bilgisi olanlar?

arkadaşlar ocakta wimbledon da olacagım 36 hafta süre ile hemde...ora le ilgili bilgisi olanlar paylaşabilir mi?Hatta gitmiş olanlar izlenimlerini paylaşabilir mi acaba?Benim gibi gezmeyi seven bi adamın aylık masrafları kaça çıkar dersiniz_?
beni7bitirdi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.12.2007   #2
prost
Üye

Yazılar: 61
Re: WIMBLEDON bilgisi olanlar?

Alıntı:
beni7bitirdi´isimli üyeden Alıntı
arkadaşlar ocakta wimbledon da olacagım 36 hafta süre ile hemde...ora le ilgili bilgisi olanlar paylaşabilir mi?Hatta gitmiş olanlar izlenimlerini paylaşabilir mi acaba?Benim gibi gezmeyi seven bi adamın aylık masrafları kaça çıkar dersiniz_?
Bende geçen ay 15 gün bir arkaşımda kaldım.Cuma geceleri filan gençler biraz dağıtıyor,biz kafamıza şişe yiyorduk nerdeyse

Onun haricinde güzel,yabancıların fazla olmadığı bir yer.Wimbledon Park'a gidebilir,aynı şekilde Wimbledon metro istasyonu etrafı güzel oluyor.

Gezilecek güzel yerler.Metro ile heryere gidebilrisin,günlük kart alırsan yaklaşık 7£ filan,yemek içinde normal şartlarda Burgerda menu yerse 6-7£,Pizza Hut filan dersen 12-15£,yok güzel tavuk kızartma dersen Nandosda 12-15£ arası hesap ödersin.

Tabi kahvaltıyı naparsın bilmiyorum,sadece fikir olması açısından yazdım.Sokakta Tilki görürsen şaşırma,kedi gibi dolaşıyorlar etrafta

Şimdilik aklıma gelenler bunlar...
prost isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.12.2007   #3
beni7bitirdi
Çaylak Üye

valla kalacagım yer metronun hemen yanı sayılır...bu hesaplara göre ayda 800 GBP dan aşağısı kurtarmayacak bizi gibi görünüyor..

peki gezmek için geceleri cuma yada cumartesi farketmez wimbledon iyi bi alternatif midir? yoksa yakın yerlerden en canlı yerler nerelerdir
Alt 09.12.2007   #4
prost
Üye

Yazılar: 61
Alıntı:
beni7bitirdi´isimli üyeden Alıntı
valla kalacagım yer metronun hemen yanı sayılır...bu hesaplara göre ayda 800 GBP dan aşağısı kurtarmayacak bizi gibi görünüyor..

peki gezmek için geceleri cuma yada cumartesi farketmez wimbledon iyi bi alternatif midir? yoksa yakın yerlerden en canlı yerler nerelerdir
Gece pek dışarı çıkmadım ,ama eğlenmeye gidiceksen Piccadilly Circus'a bir bak istersen
prost isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.12.2007   #5
beni7bitirdi
Çaylak Üye

mert ekledim seni msn e...

hava alanında bi gıcıklık yapmazlarsa ve hersey yolunda giderse cumartesi günü londra semalarında olacagım bende...canım istanbul dan vazgecmek zor ama artık orda burayı aramam umarım
Alt 13.12.2007   #6
beni7bitirdi
Çaylak Üye

yapmayın ya...gelemsem mi acaba neyse nasıl olsa alt tarafı 8 ay kadar kalacagım..36 haftanedir ki hemen geçer

Seçenekler
Stil