Havadan - Sudan Yukarıdaki kategorilerin hiçbiri uymadı mı? Buraya alalım...

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere hakkında... » Havadan - Sudan »

westt delirmek uzere :(

Seçenekler Stil
Alt 27.12.2008   #1
westt_07
Üye

Yazılar: 59
westt delirmek uzere :(

arkadaslar cidden cildirmak uzereyim bugun herseyi birakip gitmeyi dusundum kendimi valizimi hazirlarken buldum sonra dedim havaalanina kim birakcak beni vazgectim yani havaalanina nasil gitcemi bilseydim alir valizi cikardim sonra kalirdim dimdizlak..

ben iyice sacmalamaya basladim normal hayatimda gostermedigim tepkiler gosteriyorum

arkadaslar yokmu bana yakin bi yerde olan ? ya yolsan gecen adami kolundan tutup nolur 5 dakka konusalim nolur sadece 5 dakka dicek duruma geldim.. cidden cildircam ben burda koca forum bi ton insan var yokmu bana yakin olan ???????
westt_07 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.12.2008   #2
leventnoir
Üye

Yazılar: 57
Alıntı:
westt_07´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaslar cidden cildirmak uzereyim bugun herseyi birakip gitmeyi dusundum kendimi valizimi hazirlarken buldum sonra dedim havaalanina kim birakcak beni vazgectim yani havaalanina nasil gitcemi bilseydim alir valizi cikardim sonra kalirdim dimdizlak..

ben iyice sacmalamaya basladim normal hayatimda gostermedigim tepkiler gosteriyorum

arkadaslar yokmu bana yakin bi yerde olan ? ya yolsan gecen adami kolundan tutup nolur 5 dakka konusalim nolur sadece 5 dakka dicek duruma geldim.. cidden cildircam ben burda koca forum bi ton insan var yokmu bana yakin olan ???????
Merhaba West, canın mı sıkılıyor yani arkadaş mı edinmek istiyorsun orada anlamadın neden canın sıkkın ?
leventnoir isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.12.2008   #3
mert185
Çaylak Üye

Yazılar: 21
mrb

ya arkadaslar ben istanbuldayım lutefen orda olan bırısı arkadasımıza yarıdmcı olsun baksanıza kendını kotu hıssedıyor en azından ırtıbata gecın arad bır konsuunn yanına gıdın bune ya bız bu haledemı geldıık deek bende kafama gore bır okul bulup gelrısem basıam aynı seyler gelse herkes bakcıakmı
mert185 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.12.2008   #4
westt_07
Üye

sunningdale deyim ....

canin sikkin mi sorusu oyle basit kaciyor ki ... cildirmak uzereyim cunku ! kimse yok hickimse ! yalnizlik insani delirtebilirmis anladim burda ...
Alt 27.12.2008   #5
westt_07
Üye

ya lutfen hic mi kimse yok
Alt 27.12.2008   #6
westt_07
Üye

bu kadar mi kimsesiz bu sehir ..

bu kadar mi buruk tadi ... yutkundukca icime akiyor zehri ... canim aciyor ....

susuyorum .... sessizlik geceyi parcaliyor ....
Alt 27.12.2008   #7
gail
Kıdemli Üye

Yazılar: 147
West_07,

biliyorsunki aile bulana kadar biraz daha sabretmen gerekecek. Yok mu yakınlarda bir bar? Git otur bir bira al ve barmenle muhabbet et ya da orda oturan insanlarla

bak sana yeni bir link buldum ama buraya kayıt olman gerekiyor:
http://www.aupair.uk.com/
gail isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.12.2008   #8
lucky
Üye

Yazılar: 71
Alıntı:
westt_07´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
bu kadar mi kimsesiz bu sehir ..

bu kadar mi buruk tadi ... yutkundukca icime akiyor zehri ... canim aciyor ....

susuyorum .... sessizlik geceyi parcaliyor ....
ayni durumu bende yasiyorum kucuck bi koydeyim ve cok yalnizm evet bazen cildirma noktasina geliyo insan.. valizi hazirlamak aklimdan cok gecti ve halen geciyo.. sonumuz ne olcak cok merak ediyorum,, artik alistim bu yalnizliga sende alis bence nicin mi?? sonumuzu merak ediyorum artik guluyorum sadece.. merakla bekleyerek..buraya geldigime o kadar pismanim ki.. anlatilmaz.. seni cok iyi anliyorum gercekten durumumuz ayni ve cok uzuluyorum
lucky isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.12.2008   #9
farma
Üye

aynen katılıyorum

Size katılıyorum dumah.Ben de bir çok arkadaşım da ingilterede çok zor zamanlar geçirdik.Bitti bu iş bundan kötüsü olmaz dediğimiz anlar oldu.Neler oldu neler.Sonuçta bunlar ilk defa sizlerin başına gelmiyor arkadaşlar.Hepimiz az ya da çok bu dönemleri aştık.Kendinizi çaresizliğe mahkum etmek yerine çözüm yolları arayın.Gidin parkda gezin,bir bara gidin,yakında kütüphane vardır gidin oturup kitap gazete okuyun.İnsanlarla tanışmak için çaba serfedin olmuyor deyip hiçbirşey yapmadan durursanız olmaz.
Ve evet,baktınız ki gerçekten olmuyor.Oturun karar verin sakin bir şekilde mantıklı bir insan gibi,ailenizle konuşun,yavaş yavaş toplanın ve geri dönün Türkiyeye.Herkes orda yapacak diye bir şey yok,bazı insanlar farklı ülkeye uyum sağlayamıyorlar geçici de olsa oldurucam diye akıl sağlığnızı da kaybetmeyin.Ama herşeyden önemlisi denediğnizden emin olun arkadaşlar.
farma isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.12.2008   #10
lucky
Üye

Yazılar: 71
Alıntı:
dumah´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Ohohohoho , su foruma girip yazi yazmiyim diyorum , istemiyorum acikcasi bu forumda olmayi nedense , ama boyle yazilar goruncede dayanamiyorum arkadas. Siz napiyosunuz boyle birbirinizi gazlar gibi. Birisi bavul hazirliyo birisi sonunu bekliyo.

Bakin arkadaslar sizin gectiginiz yollardan bu ulkeye yeni gelen herkes geciyor bunu hicbir zaman unutmayin. Tabi bu derecelendirelecek olursa kimi kisa surede adaptasyonunu tamamlar kimi uzun surede. Hatta gecende bir yazi okumustum , birakin bir ulke degistirmeyi , dogup buyudunuz yerden iklim yapisi ve havasi biraz farkli bir yere gittiginizde vucudunuz yeni geldiginiz yere alismasi 4 sene aliyormus.

Cok cabuk birseyler bekliyorsunuz belki bunu bilemeyiz ama sabirli olmalisiniz. Cogunuz ogrencisiniz , bu ulkede belirli bir sure gecireceksiniz zaten , ileride donup arkaniza baktiginiz da guzel anilar olarak hatirlayabileceginiz seyler yasayin , bu gunler tekrar size verilmeyecek hayat akip gidiyor ellerimizin altindan .

Bir yeri sevmiyorum zaten diye yatarsaniz , sevmiyorum ki diye sabah uyanirsiniz. Olumlu yaklasin , pozitif olmaya calisin , eger bir mesguliyetiniz yoksa evde gecirdiginiz zamanlari fazla uzatmayin , cok fazla uyumayin , tekrar ediyorum gunde 6 , 7 saatten fazla uyumayin. olabildigince sosyallesmeye calisin , yoksa tepkisi asosyallik olucaktir. kapandikca kapanirsiniz. caniniz hic birsey yapmak istemez , afedersiniz kalkip tuvalete gitmeye usenirsiniz.

Cikip dolasin , bi yerden bi kahve alip yuruyusler yapin. sinemaya gidin nebiliyim bulun kendinize birseyler. Ama ne yaparsaniz yapin sosyallesin. Boyle pc basinda chat yaparak vaktinizi ve o guzel umutlarinizi , moralinizi , gelecek planlarinizi koreltmeyin.

Hepinize sevgiler , umarim duzelirsiniz ve tekrar mesaj yazdiginizda moraliniz biraz daha yerinde olur.

Kendinizede cok iyi bakin bu hayatta sizden onemli hic birsey yok.

// Unutmadan yazimi editleyerek birsey daha eklemek istedim. Eger ki bu ulkede gercekten duramiyorsaniz , gercekten burada kaldiginiz zamanda sizden daha onemli birseyler gidicekse. Bu kararlari anlik kararlar olarak dusunmeyin , gercekten iyi analiz edin. Sagliginizi bozacaksa burada kalmak , koyun kicina gitsin. Binersin bi taxiye gidersin hava alanina . 2 saatte bilet bulur gidersin . oda cok zor birsey degil.
ediklerin cok mantikli tamam sabretmek lazim.. ama bazen resmen tasiyo bir seyler buraya geldgmde evet umutlarim vardi ama bi sey yapamadim daha belki cok acele ediyorum bilmiyorum ama 3aydir burdayim yalnizlik o kadar koymuyo aslinda ama diyorsun ki sosyallesin kucuk bi koyde ve pazar gunu bi kasabaya gidebilmek icin bile otobusu olmayan bi yer.. hani sinema filan imkansiz ee zaten ctesi pazr tatil oluyor kisi nasil sosyallescez turkyedeki halimle simdiki halimle kiyas yapiyorum ve buna uzuluyorum.. hic universite hayatimi bu kadar ozleyecegimi arayacagimi dusunmemistim..gidebilsem dunyanin en mutlu kisisi ben olcam ama engeller varrrr malesef.. umarim en kisa zamnda giderim artik sadece bnu istiyorum..
lucky isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil