Seçenekler Stil
Alt 30.06.2009   #1
alpi23
Üye

Yazılar: 47
Exclamation West London College

Merhaba arkadaşlar geçen senede aynı okulla ilgili topic açmıştım ama yardımcı olacak kimseyi bulamadım. Yine soruyorum west london college hakkında bilgisi olan varmı acaba bu okulda okuyan veya mezun olmuş olan? ben buranın computer science programına bu sene kayıt yaptırmayı düşünüyorum acentlara göre iyi bir okul diyorlar ve diploma programları ösym tarafından tanınıyor diyorlar ama ben yinede sizlere danışmak istedim. yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler...
alpi23 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.07.2009   #2
Filanguage
Kıdemli Üye

Yazılar: 483
Arrow Acentalara fazla kapılma!! Dırek olarak unıversıtelere yazsan!!!

Alıntı:
alpi23´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
merhaba arkadaşlar geçen senede aynı okulla ilgili topic açmıştım ama yardımcı olacak kimseyi bulamadım. Yine soruyorum west london college hakkında bilgisi olan varmı acaba bu okulda okuyan veya mezun olmuş olan? Ben buranın computer science programına bu sene kayıt yaptırmayı düşünüyorum acentlara göre iyi bir okul diyorlar ve diploma programları ösym tarafından tanınıyor diyorlar ama ben yinede sizlere danışmak istedim. Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler...
dırek unıversıtelere yazsan sanırım kısa zamanda cevabını alırsın fakat bıldıgım kadarıyla yanlıs degılse eger bu unıversıtelerın kalıtelerı her yıl degısıyor yanı arastırma sıtelerı bunları arastırıyor ve yok de bu sonuclara gore ve kendı degerlendırmelereıne gore her yıl degısken olarak kımı unıversıteyı kabul edıyor kımını kabul etmıyor ... Yanı bu sene yokun kabul ettıgı unı dıploması bır sonrakı yıl gecmeyebılıyor bence cok sacma amam bır sıtede okudum ... Oyle anlatıyor
Filanguage isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil