merhaba arkadaşlar yaa warrington yerini bilen varmı ilk defa duydum au pair olark oraya gitcem ama oranın köy gibi bir yer olmasından korkuyorum bana yardımcı olursanız seviniri
Warrington bildigim kadariyla cok fena degil, benim kayinbilderin kz arkadsi orda yasiyor. Manchester'a girmeden bi yer. Koy gibi diyorsun ama hertaraf burda koy gibi. Bilmiyorum nerde yasiyorsun ama ben izmir gibi , ksk gibi bi yerden geldim burasi bana gercekten bir koy gibi.tabi heryeri degil..londra etc..
meraba ben aupair adayıyım bi aile benimle eşleşmek istiyor.olney - buckinghamshire dan burayı bilen warmı nasıl bir yer.dil için oraya gidiyorum küçük bir yer benim için dezavantaj olurmu
warrington cok guzel bir yer koy gibi degil gece hayatı var ama fazla deil orda fazla turk yok kebabcılar dısında bildigim kadarıyla top taste turk restoranı bide trnden indiinde central kebabda turk kebabcısı ama pek isine yarayacagını zannetmıyorum hee ayrıca bende manchesterdayım trenle 35 dkkda gidebilirsin burasıda cok guzel ama turk nufusu gene az
merhaba arkadaşlar yaa warrington yerini bilen varmı ilk defa duydum au pair olark oraya gitcem ama oranın köy gibi bir yer olmasından korkuyorum bana yardımcı olursanız seviniri