Vize Vizeyle ilgili sorusu olan yazarsa elbet bir cevaplayan çıkar.

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere hakkında... » İngiltere'ye geliyorum » Vize »

Vizeye Başvuruyorum ... Belgeler ...

Seçenekler Stil
Alt 22.12.2007   #1
Turkish_blood_oMoN
Çaylak Üye

Yazılar: 11
Vizeye Başvuruyorum ... Belgeler ...

Arkadaslar ingiltere için dil vizesine başvuruyorum belgelerim tamamlandı tabi tamam hali ocak ayında .. kararımıda verdim .. bir bakın bakalım siz vize görevlisi olsanız verirmisiniz ..

Newcastle international house 6 aylık dil egitimi ve 2 haftalık yurt kayıtı..

amacım sadece ingiltereyi gormek ve ingilizce ogrenip geri donmek kalmak istemiyorum orada .. Newcastle olmasının nedeni kalacagım yer ve part time çalışacagım işimin hazır olması ..

-Anne ve baba ayrı ( kanunen boşanmış )

-Anneme ait ev tapusu

-Babamın annesine ait ( içinde babam yasıyor 15 senedir ) 2 katlı müstakil ev birinde kiracısı oturuyor ..

-Bana ait 2 ay önce actıgım bir hesapta 6 bin ytl ki ocak ayında 6 bin ytl daha yatırıcam
-Anne ve baba emekli memur

-Sponsor olarak ablamın eşini gösterecegim daha once eniştenin şirketinde calısmıstım ..
-Sponsora ait banka hesap cuzdanı ( yaklaşık 70 bin ytl var ) 2007 model renault megane ( 36 bin ytl ) ve ankara batıkentte kendilerine ait bir ev

Okulumu yeni bitirdim diplomamı aldım cok sukur
Türkiyeye dondugumde yüksek lisans yapacagıma dair okulumdaki bi hocadan yazı aldım .. Ayrıca bir profesorumden de referansd yazısı aldım ..

Şimdilik bunlar var yorumlarsanız sevinirim .. Neler koymam gerekli yetermi yetmezmi tecrübeli arkadaslardan yardım istiyorum .

herkese iyi bayramlar ...
Turkish_blood_oMoN isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.09.2008   #2
newcastle
Çaylak Üye

Yazılar: 24
6 aydan kısa süreli eğitim görecek öğrenci vizesi için gerekli belgeler:

https://www.visainfoservices.com/ContentFiles/Documents/Ogrenci_Ziyaretci.pdf

newcastle'da başarılı bir yıl geçirmen dileğiyle..
newcastle isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil