2 haftalık mülakat sırası bekleyişim sonucunda bugün kübikasso arkadaşımla au pair vizemizi aldık.mülakaat çok güzel geçti,rahat olmak gerçekten çok önemli.Londra'ya uçak bileti bakıyorum şimdi ama kararsız kaldım.Anadolu tarafında oturuyorum.Eşyalarla karşıya geçmek benim için zor olur.Deneyimli arkadaşlar fikir verebilir mi?
oncelikle vizen hayirli olsun...anadolu tarafindan istiorsan sabiha gokcenden london luton a easyjet seferleri war hemen hemen hergun onceden bilet alirsan £60-70 arasina bulursun dahada ucuza bulabilirsin...kilo siniri kesinlkle 20 kg eger asarsan her astiin kilo basina 9 euro yani 6-7 pound bise oduorsn sahsen ben £90 odemistim....ona dikkat et...british airways ataturk havalanindan kalkior galiba kilo siniri 23..
bilgiler için teşekkürler tim,bunları bilmiyordum.
mert arkadaşım,bunun için fikir sormam sana garip gelmiş olabilir ama ilk defa yurtdışına çıkıcam,sen de bunları yaşamışsındır sanırım . tim in yazdıklarını bilmiyordum ve bence faydalı bilgiler...
antalyadan thomascook ile geldim' 30 paund bilete verdim birazda yemek parasi felan iste........ tavsiye ederim ucuza ucmak istersen yok benim param cok dersen turk hava yollarindan sasma
bnm bildiğim thomascook bir Tur Operatörü amaa
Uçaklarıda mı varmış bunların hiç bilmiyodum..Yani kendi turistleri için uçak kiraladıklarını biliyodumda thomascook havayolu şirketi yani hmm duymadım ben ya..
bende thomascook ile geldim iyi degildi, bagaj kilo siniri 15 kilo arti el bagaji,sanirim bu nedenle iyi degildi birde evet ucus esnasinda yemek servisi yoktu ucretliydi, ben izmirden geldim,yani belli bir sehir yok sanirim.birde gec aldigim icin sanirim pahaliydi ,