Vize Vizeyle ilgili sorusu olan yazarsa elbet bir cevaplayan çıkar.

Seçenekler Stil
Alt 25.01.2008   #1
chilekim
Çaylak Üye

Yazılar: 6
vizemi aldı mı acaba?

merhabalar. vize için başvurumu yaptım ve web'den takip etmemi söylediler.bugün kontrol ettim ve "awaiting collection" yazısı vardı. bu pasapotumu alabileceğim anlamına geliyor. bunu biliyorum. ama vizem onaylandı mı onaylanmadı mı bunu bilmiyorum. vize başvuru merkezine mail attım ama cevap vermediler. öğrenebileceğim herhangi bir yer var mı? ankara dışındayım şu an.yardımcı olabilecek birileri varsa sevinirim.
chilekim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.01.2008   #2
E.Genc
Üye

Yazılar: 67
vizeye başvurdugun yere gidip vizeni alabilirsin..vizen hazır bekliyor inş benimkide gelir
E.Genc isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.01.2008   #3
trex
Kıdemli Üye

Yazılar: 222
kardeş öncelikle pasaportunun gelmesine sevin! ayrıca sana üzücü ve sevindirici yani ümitli bişi daha diyeyim. vizeni vermişte olabilirler görüşmeye (intetview) cagırmış da olabilirler redde vermiş olabilirler. yani 3 şıkkın var ama hayırlısı.. kardeş merak ettim hangi vizeye basvurdun? turist aupair öğrenci yerleşim ? hangisi?
trex isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.01.2008   #4
trex
Kıdemli Üye

Yazılar: 222
kardeş birde ne zaman hangi tarihte başvuru yapmıştın?
trex isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.01.2008   #5
chilekim
Çaylak Üye

Yazılar: 6
öncelikle cvplarınız için teşekkür ederim. ben 3 aylık bi dil kursana yazıldım. 6 aydan az öğrenci vizesine başvurdum.(6 aylık olmasını istedim ama başvururken buna izin vermediler.) 15 Ocak başvuru tarihim, 25 ocak tada cvbı geldi. Fakat benim kursa başlama tarihim 29 ocak olarak belirlendi ve okuldan gelen bu mektupla başvurdum. genelde benden çok bekleyenler varmış. belki erken cevaplanmasında mektubun etken olduğunu düşünüorum. fakat son anda belli olduğu için kursa gidişimi 1 hafta ertelemek zorunda kaldım. bu forumun faydasını ben çok gördüm. umarım sizede yardımcı olabilirim. herkese kolay gelsin..
chilekim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.01.2008   #6
Yolcu
Çaylak Üye

Yazılar: 11
vize

kesin almisidir vizeyi merak etme!
Yolcu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil