arkadaşlar bugun 17. iş günü ve vize sonucum hala açıklanmadı. benim yapmam gereken birşey varmıdır acaba ? yoksa dahada beklemelimiyim pazartesi ingilteredeki okulum başlıyor nasıl bir yol izlemeliyim? lütfen cevap
ya kardes neden FAST TRUCK vermedin iceri dosyalarini hem bu kadar beklemezdin
yapacak bisi yok beklemekten baska umarim bi an once alirsin vizeni
saygilar
ya kardes neden FAST TRUCK vermedin iceri dosyalarini hem bu kadar beklemezdin
yapacak bisi yok beklemekten baska umarim bi an once alirsin vizeni
saygilar
Hmm mesajında iki tespitim var. Birincisi fast truck hızlı kamyon demek, yeni bir uygulama mı?
İkincisi fast track ler başvuranın elinde bir şey midir bu, öğrenelim, herkesi bilgilendirelim. Benim bildiğim konsolosluğun prosedürü.
valla fast track midir truckmdur tam bilmem ama boyle bisi var sanirim basvuruyu yapanin elinde bu secenek genede bi arastirmak lazim bende tam olarak emin degilim aslinda
valla fast track midir truckmdur tam bilmem ama boyle bisi var sanirim basvuruyu yapanin elinde bu secenek genede bi arastirmak lazim bende tam olarak emin degilim aslinda
Öğrenciler içinde uygulanıyormu bilmiyorum ama turist vizeleri için fast track yapma imkanınız var tabi yaptığınız zamanada bağlı, eğer konsolosluğun çok yoğun olduğu süreler içinde bunu istiyorsanız tamamen onların insiyatifine kalmıştır.