vizemde bugün 70. gün..bu kutlamayı sizlerle paylaşıorum..midem çok bulanıyo bugün bi kusma eylemi var ama başarılı değilim.bugün olmazsa vizede 100. günde vize memurlarının üstüne kusmayı hedefliorum..havadan sudan bölümüne geyik kazandırmak değil içimi dökmek amacım ..vize bölümüne çok kusamadım buraya kusiim içimdekileri dedim..vize bekleme sürecinin son safhasındayım..imdatttttttttttttttttttt...........
memurun ustune kusamazsin arada kalin bi cam var..hic bir sekilde munasebetin olmaz..mikrofonu kapadimi orda tek basina kendin soyler kendin dinlersin saka bi yana bu forumda cogu sye yazi yaziyosun alakali veya alakasiz..beni ilgilendirmez yazdiklarin...ama az cok red nedenerini herhalde biliyosundur..eger ki red olacak bi nedenin yada korkun yoksa icini ferah tut...yerlesim vizesine basvuranlarin cogu krizden dolayi 3 ayi bulmakta veya daha fazla...gonlunu ferah tut-aklini baska seylere yor..sana umit verdiysem ne mutlu-veremediysem kotu soz yazma olur mu
memurun ustune kusamazsin arada kalin bi cam var..hic bir sekilde munasebetin olmaz..mikrofonu kapadimi orda tek basina kendin soyler kendin dinlersin saka bi yana bu forumda cogu sye yazi yaziyosun alakali veya alakasiz..beni ilgilendirmez yazdiklarin...ama az cok red nedenerini herhalde biliyosundur..eger ki red olacak bi nedenin yada korkun yoksa icini ferah tut...yerlesim vizesine basvuranlarin cogu krizden dolayi 3 ayi bulmakta veya daha fazla...gonlunu ferah tut-aklini baska seylere yor..sana umit verdiysem ne mutlu-veremediysem kotu soz yazma olur mu
yılmazzzzz yazdıklarımı da okuyosun benide önemsiosun bak gene sen koştun ilk desteğe ismim forumda çok görülüo biliorum ama bişii biliosam illa onu yazıcam yada soru soruolarsa cevaplııcam yada ben soru sorucam ..havadan sudan bölümüne son günlerde sardım çünki çok acaip bi paradox yaşıorum hem vize ile ilgili bişii görmekten bunaldıım beklemekten..aynı zmanda ondan da kopamıorum..sıyırdım yaa walla
yılmazzzzz yazdıklarımı da okuyosun benide önemsiosun bak gene sen koştun ilk desteğe ismim forumda çok görülüo biliorum ama bişii biliosam illa onu yazıcam yada soru soruolarsa cevaplııcam yada ben soru sorucam ..havadan sudan bölümüne son günlerde sardım çünki çok acaip bi paradox yaşıorum hem vize ile ilgili bişii görmekten bunaldıım beklemekten..aynı zmanda ondan da kopamıorum..sıyırdım yaa walla
arkadaslar dayanin diyoruz...hindistanda 1 hafta icinde 1500 vize basvurusu yapilirsa-fransa dan tirlarla kacak gocmenler(iran,irak,afgan vb..)insanlar hergun sinirda yakalanirsa-turist vizesiyle gelip 3 senedir burda kalirlarsa;-part-time calisma izni olup full time calisirlarsa''ogrenci vizesi alip okul yerine baska islere kacarlarsa,,vede Londra nin her kose basinda vizesi dolmus insanlarin pesinden polis kosarsa,,iste BOYLE GERCEK VIZE SAHIPLERI BEKLEME ZORUNDA KALIYO..ALLAH(cc)hepinize kolaylik versin ARKADASLAR... bu konu ciddidir DIKKAT
arkadaslar dayanin diyoruz...hindistanda 1 hafta icinde 1500 vize basvurusu yapilirsa-fransa dan tirlarla kacak gocmenler(iran,irak,afgan vb..)insanlar hergun sinirda yakalanirsa-turist vizesiyle gelip 3 senedir burda kalirlarsa;-part-time calisma izni olup full time calisirlarsa''ogrenci vizesi alip okul yerine baska islere kacarlarsa,,vede Londra nin her kose basinda vizesi dolmus insanlarin pesinden polis kosarsa,,iste BOYLE GERCEK VIZE SAHIPLERI BEKLEME ZORUNDA KALIYO..ALLAH(cc)hepinize kolaylik versin ARKADASLAR... bu konu ciddidir DIKKAT
Yazılarını takip ediorum okumuştum bunu saol... aminnnnnnnnnnnn inşallah...Hadi dua et sende benim içinde kurtulun benden gidince ..rahatlarsınız bu kaz akıllı kaprisli herşeye yazı yazan Türk kızından..o zaman sizde bişeye yazmııcaksınız ama ara ara girip kontrol edicem ona göre
Butter valla vızenı dort gozle beklıoruz içimize dert oldu senn bu vizen
canım arkadasım buttercım, burkiye canı gönülden katılıyorum.
bak ben haftaya persembe ucuyorum Allah nasip ederse..
seni orada bekleyen 3 tane aç var bi de sevgili kocan 4 cabucak gel canım..
Dualarım seninle gelene kadar hep dua edicem söz..
umudunu yitirme ve sabret alıcaksın vizeni Allah'ın izniyle, sabretmek cok zor biliyorum en azından senin kadar bilemesem de tahmin etmeye calısıyorum.
siteye bakıyorum ama senin vizene bakmak daha sık giriyorum.
Burki Manch sizlerde saolun ama walla sinir sistemim çöktü..artk daha az giricem siteye arada bir..iice gerildim burda ben..sizin ve diğer arkadaşlarımın adına çok ama çok seviniyoum sadece vizeyi aldığınız için değil bu stresi atlattınız die..Allah sizlere de orada kolaylık versin hepinizi çok seviyorum...
butter ın cıksa da herkesin yüzü gülse walla buradan yetkılılere seslenmek geliyo icimden miss Queen Elizabeth plz help us we need go england we need study we need see our family plzzz. thanks