Arkadaşlar anlayamadıgım bır sey var,su ana etrafımda vıze alan kımle gorustuysem kımse 2 haftadan uzamadıgını soyledıler..ve bu ınsanlar da fast trak dıgıllerdı,bu kadar farklı yorumun kaynagını gercekten anlamıs degılım
Arkadaşlar anlayamadıgım bır sey var,su ana etrafımda vıze alan kımle gorustuysem kımse 2 haftadan uzamadıgını soyledıler..ve bu ınsanlar da fast trak dıgıllerdı,bu kadar farklı yorumun kaynagını gercekten anlamıs degılım
bence bunun nedeni elindeki sağlam belgelerdir mesela gidiceği okulun fiyatı,dolgun bir hesap,mal mülk ve gitme amacına uygun bir niyet mektubu... belkide sadece şansdır
ben acıklıyım istersen bu aralar cok yogunluk varmış yılbaşı için vizeye başvuranlar sonra tatiller için başvuranlar onlarin yogunlugu vardi simdi o gunler geçti ama şimdi yeni yeni etkilemeye baslıyor vize cıkmasina
birde bi baslıkta okumustum galiba konsoloslukta 1 kisi calısıyormus vizeye bakan adamlardan bence imkansiz ama istikbarat saglammış
sunu demek ıstedım:
yakın zamanda ıngıltereden turıst vızesı almıs 2, ogrencı vızesı almıs 1 kısıyle gorustum, hepsının de yurtdısına ılk cıkıslarıydı ve hepsı en gec ıkı haftada vızelerının ellerıne uulastıgını soyledı.ama forumda okuduklarım hıc de o yonde degıl ve ınsanı korkutuyor
sunu demek ıstedım:
yakın zamanda ıngıltereden turıst vızesı almıs 2, ogrencı vızesı almıs 1 kısıyle gorustum, hepsının de yurtdısına ılk cıkıslarıydı ve hepsı en gec ıkı haftada vızelerının ellerıne uulastıgını soyledı.ama forumda okuduklarım hıc de o yonde degıl ve ınsanı korkutuyor
ewt bnmde önceki aylarda vize alan arkadaşlarım oldu hiçbiri bukdr uzun sürmemiş bende ilkkez forum sayesınde şahit oldum bukdr uzun süreler beklendiine çnkü öncekiler şaşırıo dediin gibi doğru yani...bu döneme hasmı bilmıorum bu son bi iki aydır tatiller sebepeleri nedeniyle böyle herhalde
hmm
noel zamanı falan gectı aslında ama subat tatılınden oturu mu yogunluk vrdır dıyosun?
ewt oda olabilirr forumdan takip etiim kadaryla ekim kasımda başvuranlarda ortalama 1ay beklemiş pek tatil olmamasına rağmen belli bir müddettir böle çıkıo vizeler die söledim ben neolur ne olmaz