Vize Vizeyle ilgili sorusu olan yazarsa elbet bir cevaplayan çıkar.

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere hakkında... » İngiltere'ye geliyorum » Vize »

vize süresi nasıl bu kadar uzun sürebiliyor?

Seçenekler Stil
Alt 08.01.2009   #1
eceeceece
Çaylak Üye

Yazılar: 29
vize süresi nasıl bu kadar uzun sürebiliyor?

Arkadaşlar anlayamadıgım bır sey var,su ana etrafımda vıze alan kımle gorustuysem kımse 2 haftadan uzamadıgını soyledıler..ve bu ınsanlar da fast trak dıgıllerdı,bu kadar farklı yorumun kaynagını gercekten anlamıs degılım
eceeceece isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.01.2009   #2
robots_ate_my_grandma
Üye

Yazılar: 99
Alıntı:
eceeceece´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar anlayamadıgım bır sey var,su ana etrafımda vıze alan kımle gorustuysem kımse 2 haftadan uzamadıgını soyledıler..ve bu ınsanlar da fast trak dıgıllerdı,bu kadar farklı yorumun kaynagını gercekten anlamıs degılım

Ne demek istedin anlamadım?
robots_ate_my_grandma isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.01.2009   #3
maimi2
Üye

Yazılar: 97
bence bunun nedeni elindeki sağlam belgelerdir mesela gidiceği okulun fiyatı,dolgun bir hesap,mal mülk ve gitme amacına uygun bir niyet mektubu... belkide sadece şansdır
maimi2 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.01.2009   #4
Cagatay
Kıdemli Üye

Yazılar: 163
Alıntı:
ben acıklıyım istersen bu aralar cok yogunluk varmış yılbaşı için vizeye başvuranlar sonra tatiller için başvuranlar onlarin yogunlugu vardi simdi o gunler geçti ama şimdi yeni yeni etkilemeye baslıyor vize cıkmasina

birde bi baslıkta okumustum galiba konsoloslukta 1 kisi calısıyormus vizeye bakan adamlardan bence imkansiz ama istikbarat saglammış
Cagatay isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.01.2009   #5
eceeceece
Çaylak Üye

sunu demek ıstedım:
yakın zamanda ıngıltereden turıst vızesı almıs 2, ogrencı vızesı almıs 1 kısıyle gorustum, hepsının de yurtdısına ılk cıkıslarıydı ve hepsı en gec ıkı haftada vızelerının ellerıne uulastıgını soyledı.ama forumda okuduklarım hıc de o yonde degıl ve ınsanı korkutuyor
Alt 08.01.2009   #6
_DuYgu_
Kıdemli Üye

Yazılar: 353
Alıntı:
sunu demek ıstedım:
yakın zamanda ıngıltereden turıst vızesı almıs 2, ogrencı vızesı almıs 1 kısıyle gorustum, hepsının de yurtdısına ılk cıkıslarıydı ve hepsı en gec ıkı haftada vızelerının ellerıne uulastıgını soyledı.ama forumda okuduklarım hıc de o yonde degıl ve ınsanı korkutuyor
ewt bnmde önceki aylarda vize alan arkadaşlarım oldu hiçbiri bukdr uzun sürmemiş bende ilkkez forum sayesınde şahit oldum bukdr uzun süreler beklendiine çnkü öncekiler şaşırıo dediin gibi doğru yani...bu döneme hasmı bilmıorum bu son bi iki aydır tatiller sebepeleri nedeniyle böyle herhalde
_DuYgu_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.01.2009   #7
eceeceece
Çaylak Üye

benim ucusum 4 subatta ve 12 ocakta basvuracaım, bakalım hayırlısı
Alt 08.01.2009   #8
_DuYgu_
Kıdemli Üye

Alıntı:
benim ucusum 4 subatta ve 12 ocakta basvuracaım, bakalım hayırlısı
hmmm 12ocakda başvurucaksan bence min 1 ay ileri tarihe ayırtsaydın derim benn dediim gibi buara ortalama bi ay beklenıor çnki
Alt 08.01.2009   #9
eceeceece
Çaylak Üye

hmm
noel zamanı falan gectı aslında ama subat tatılınden oturu mu yogunluk vrdır dıyosun?
Alt 08.01.2009   #10
_DuYgu_
Kıdemli Üye

Alıntı:
hmm
noel zamanı falan gectı aslında ama subat tatılınden oturu mu yogunluk vrdır dıyosun?

ewt oda olabilirr forumdan takip etiim kadaryla ekim kasımda başvuranlarda ortalama 1ay beklemiş pek tatil olmamasına rağmen belli bir müddettir böle çıkıo vizeler die söledim ben neolur ne olmaz

Seçenekler
Stil