Vize Vizeyle ilgili sorusu olan yazarsa elbet bir cevaplayan çıkar.

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere hakkında... » İngiltere'ye geliyorum » Vize »

vize sonuçlandı.i m going to london:)

Seçenekler Stil
Alt 01.07.2010   #1
teo55
Üye

Yazılar: 43
vize sonuçlandı.i m going to london:)

geçen hafta çarşamba müracatımı yaptığım vize ,bugün sonuçlandı.48 haftalık okul kaydıma karşılık 1.5 yıllık vize vermişler.hesabımda 17300 tl para bırakmıştım ben müracat ederken 6 aydır 2.30 larda olan sterlin ben müracat ettikten sonra 2.40 lara yöneldi.allahtan 2.39 u gördü en fazla.2.40 dan hesapladınız da pound karşılığı 7200 ediyorki tam sınıra dayanıyor yeterli para durumu .beni bir hayli gerdi bu durum geçtiğimiz hafta, ancak sonuçta vizem çıktı.allah kısmet ederse 9 unda london dayım.sabır isteyen bu süreçte vize almaya çalışan herkese bol şans diliyorum.
teo55 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.07.2010   #2
inflames22
Üye

Yazılar: 58
hayırlı olsunn..
inflames22 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.07.2010   #3
chaner
Çaylak Üye

Yazılar: 15
Alıntı:
teo55´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
geçen hafta çarşamba müracatımı yaptığım vize ,bugün sonuçlandı.48 haftalık okul kaydıma karşılık 1.5 yıllık vize vermişler.hesabımda 17300 tl para bırakmıştım ben müracat ederken 6 aydır 2.30 larda olan sterlin ben müracat ettikten sonra 2.40 lara yöneldi.allahtan 2.39 u gördü en fazla.2.40 dan hesapladınız da pound karşılığı 7200 ediyorki tam sınıra dayanıyor yeterli para durumu .beni bir hayli gerdi bu durum geçtiğimiz hafta, ancak sonuçta vizem çıktı.allah kısmet ederse 9 unda london dayım.sabır isteyen bu süreçte vize almaya çalışan herkese bol şans diliyorum.
Hayırlı olsun, darısı başımıza hangi okula gidiyosun ??
chaner isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.07.2010   #4
ReeL
Üye

Yazılar: 30
benimde bugün sonuçlandı arkadaşlar beş iş günü 36 haftalık kurs karşılığında bir yıllık vize vermişlerrr üstelik dört beş evrakla başvurdum ne tapu ne ruhsat nede okul diplomamm hiç birisini vermedimm
ReeL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.07.2010   #5
ReeL
Üye

işte sunduğum evraklar
dil sertifikası dialogue language school intermediate
bankada gbp ve euro cinsi ayrı hesapta ğparalar
okul cas noo
vukatlı nüfus kayıttt
bankadan referans yazısı sadce bunları nsundum herkese bol şanslarr size tavsiyemm fazla evrak sunmayınn ve dikat edinn vize başvuru merkezi önünde gerçek niyetinizi örenmeye çalışan konsolluk adamlrıı oldunu düşünyorum başıma geldii anlicağınız size zarf atıyolar orda kalmayı düşünyomusun falann dikat edinnn
Alt 03.07.2010   #6
teo55
Üye

Yazılar: 43
hayırlı olsun dileyen arkadaşlara teşekkür ediyorum.Şu an oda bulma telaşındayım.güney londra da bakıyorum odayı.kuzeyinde türklerin daha çok olduğu söyleniyor.gumtree üzerinden bakınıyorum.umarım bişiler çıkar kısa sürede.okul ismini soran arkadaştan özür dileyerek okul isminin forum da çok dillendirmek istemediğimi bildirmek istiyorum.ama daha önce forum da yazmıştım.okullar hakında bilgi almak isteyen arkadaşlar facebook tan okulun gruplarını bulup grua üye olan türk arkadaşlarla iletişime geçebilirler.en sağlıklı bilginin bu şekilde alıncağı kanatindeyim.okul ücretim yaklaşık 3200 pound.vize almak isteyen arkadaşlara bol şans diliyorum.
teo55 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.07.2010   #7
ReeL
Üye

güney londrada kendime ev kiralatırıdm temuz 24 de gidyorum sağlam güvenebilceim bi arkadaş çıkrsa paylaşabilirim evii

Seçenekler
Stil