merhaba lawyer35,
biz de ingilterede yapılacak bir ab projesi icin csv'den bir davetiye ile birlikte 7 martta basvurduk istanbuldan turist vizesine ve tüm masraflarımızın karsılanacagına dair ispatları sunduk. ona ragmen 4 kişiden 1imize 2 işgününde (daha once babasıdan dolayı kırmızı pasaportu bulunan biridir kendisi ancak 18ini astigi icin lacivert pasaport hamili su anda ve vizesi yok bu laci pasaportta) diger 2 arkadasa 4 işgününde (yine lacivert ve pasaportlarında sadece sırbistan vizesi olan 2 arkadas) olumlu sonuc cıktı.
Benim ise durumlar bayagı karısık... hırvatistanda cantamı caldırdım ve pasaportum da o sekilde gitmişti, oradaki misyondan hemen bir pasaport cıkartıp geri dönebildim ancak sanırım kriminal bir durum var sanıp bayagı arastırmıs olmalılar ki ancak bugun sonuclandı vize basvurum yani 8 işgününde, henüz pasaportumu alamadım, yarın gidip ogrenecegim umarim ki vizem cikmistir (insallah)
kendinize en yakın olan örnegi secmeniz acısından 3 kategoriden kisinin de durumunu anlatmaya calıstım
umarım sizin de basvurunuz en kısa sürede olumlu sonuclanır
çok teşekkür ederim,gayet detaylı bilgilendim.bugün izmirdeki VBM ne teslim edeli 8 iş günü oldu.altı üstü turist vizesi bu anlamıyorum neden bu kadar uzun sürüyor.Umarım hepimiz beklediğimize ulaşırız.
"arrived at the section" yazısını görmekten sıkıldım .Ne inceliyolar bu kadar günde anlamıyorum ki,vermeyeceklerse bilelim ya .İnsanı ne hale getiriyorlar