Vize Vizeyle ilgili sorusu olan yazarsa elbet bir cevaplayan çıkar.

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere hakkında... » İngiltere'ye geliyorum » Vize »

vize kaç günde çıkıyor arkadaşlar

Seçenekler Stil
Alt 18.03.2008   #1
lawyer35
Çaylak Üye

Yazılar: 9
vize kaç günde çıkıyor arkadaşlar

oğlum ile birlikte turist vizesi almak için İzmir VBM'ye başvurduk kaç günde gelebileceği hakkında bilgisi,tecrübesi olan cevap yazarsa sevinirim.
lawyer35 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.03.2008   #2
kirmizikadet
Çaylak Üye

Yazılar: 1
turist vizesi kaç günde çıkar sorusuna cevap

merhaba lawyer35,
biz de ingilterede yapılacak bir ab projesi icin csv'den bir davetiye ile birlikte 7 martta basvurduk istanbuldan turist vizesine ve tüm masraflarımızın karsılanacagına dair ispatları sunduk. ona ragmen 4 kişiden 1imize 2 işgününde (daha once babasıdan dolayı kırmızı pasaportu bulunan biridir kendisi ancak 18ini astigi icin lacivert pasaport hamili su anda ve vizesi yok bu laci pasaportta) diger 2 arkadasa 4 işgününde (yine lacivert ve pasaportlarında sadece sırbistan vizesi olan 2 arkadas) olumlu sonuc cıktı.

Benim ise durumlar bayagı karısık... hırvatistanda cantamı caldırdım ve pasaportum da o sekilde gitmişti, oradaki misyondan hemen bir pasaport cıkartıp geri dönebildim ancak sanırım kriminal bir durum var sanıp bayagı arastırmıs olmalılar ki ancak bugun sonuclandı vize basvurum yani 8 işgününde, henüz pasaportumu alamadım, yarın gidip ogrenecegim umarim ki vizem cikmistir (insallah)

kendinize en yakın olan örnegi secmeniz acısından 3 kategoriden kisinin de durumunu anlatmaya calıstım
umarım sizin de basvurunuz en kısa sürede olumlu sonuclanır

have a nice trip... =)
kirmizikadet isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.03.2008   #3
lawyer35
Çaylak Üye

çok teşekkür ederim,gayet detaylı bilgilendim.bugün izmirdeki VBM ne teslim edeli 8 iş günü oldu.altı üstü turist vizesi bu anlamıyorum neden bu kadar uzun sürüyor.Umarım hepimiz beklediğimize ulaşırız.
Alt 20.03.2008   #4
lawyer35
Çaylak Üye

"arrived at the section" yazısını görmekten sıkıldım .Ne inceliyolar bu kadar günde anlamıyorum ki,vermeyeceklerse bilelim ya .İnsanı ne hale getiriyorlar
Alt 21.03.2008   #5
E.Genc
Üye

Yazılar: 67
lawyer35 cok sabırsızsın
benim gibi iki ay bekleyip red de alabilirsin heran herseye hazırlıklı olmalısın
E.Genc isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil