Vize Vizeyle ilgili sorusu olan yazarsa elbet bir cevaplayan çıkar.

Seçenekler Stil
Alt 16.08.2010   #1
pitir
Çaylak Üye

Yazılar: 5
vize iptali

herkese slm arkadaslar.Ben bundan 2yil once ingiltereye ogrenci vizesiyle gittim 2 kere ordan vizemi uzattim fakat son aylarda kursa devam etmedigim icin vizemi tekrar uzatmadilar.daha sonra bundan 1 yil sonra erkek arkadasimin yanina gitmek icin turist vizesine basvurdum pasaporttan gectim fakat sonra bir gorevli valizimi aramak istedi bisey bulamadi tabiki bana bayagi sorular sordu ve beni icerde 5 saat bekletti.meger Turkiyeden vize basvurusu yapaptigim kagitlari getirtmis bana yalan soyledigimi bazi solediklerimin tutmadigini soleyip vizemi iptal etti biz su anda erkek arkadasimlar evlenmeyi planliyoruz onun ingiliz vatandasi ve bi Turk.sizce ben 10 yil yasaklanmismiyimdir yada bana evlendikten sonra sizce cok problem cikarirlar mi?bu arada 4 yildir birlikteyiz erkek arkadasimla.yardimlariniz icin tesekkurler
pitir isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.08.2010   #2
Ben
Çaylak Üye

Yazılar: 18
Alıntı:
pitir´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
herkese slm arkadaslar.Ben bundan 2yil once ingiltereye ogrenci vizesiyle gittim 2 kere ordan vizemi uzattim fakat son aylarda kursa devam etmedigim icin vizemi tekrar uzatmadilar.daha sonra bundan 1 yil sonra erkek arkadasimin yanina gitmek icin turist vizesine basvurdum pasaporttan gectim fakat sonra bir gorevli valizimi aramak istedi bisey bulamadi tabiki bana bayagi sorular sordu ve beni icerde 5 saat bekletti.meger Turkiyeden vize basvurusu yapaptigim kagitlari getirtmis bana yalan soyledigimi bazi solediklerimin tutmadigini soleyip vizemi iptal etti biz su anda erkek arkadasimlar evlenmeyi planliyoruz onun ingiliz vatandasi ve bi Turk.sizce ben 10 yil yasaklanmismiyimdir yada bana evlendikten sonra sizce cok problem cikarirlar mi?bu arada 4 yildir birlikteyiz erkek arkadasimla.yardimlariniz icin tesekkurler
mrb yasaklansaniz dahi siz evlilik yapdiginiz da gecersiz olcakdir belki ilk basvurunuz da biraz ugrasdiracaklar sizi ben orda sinir disi edilip sonra 10 yil 5 yil ceza alip sonra evlilikden vize alanlari biliyorum korkmayin sonuc da evliliginiz gerecekse erkek arkadasinizin madi durumu iyi se ama mutlaka vizenizi vermek zorundalar
Ben isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.08.2010   #3
pitir
Çaylak Üye

erkek arkadasimin 3 tane cafesi var ve evet gercek bir evlilik olacak umarim hersey soylediginiz gibi olur.Tesekkurler
Alt 17.08.2010   #4
Charge
Üye

Yazılar: 60
çok üzücü nasıl böyle birşey yaparlar. işte gerçekten gitmek isteyen insanların önü, vizeleri kötüye kullanan cahil, eğitimsiz ve sahtekar insanlar yüzünden kesiliyor. Umarım halledersiniz birdahaki başvurunuzda bence pes etmeyin.
Charge isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.08.2010   #5
fahrettin
Kıdemli Üye

Yazılar: 102
arkadaşım sana ben katılmıyorum çunku bende londradan kapıdan çevrıldım 12 aylık öğrencı vizemı iptal ettiler sonra ben kız arkadaşimla evlendım beraberlığımız ordandı ve kendisi ingiliz 2 gefa başvuru yaptım ve alamadım gerı atıldığım için 1.5 yıldır uğraşıyoz 2 başvurumdan sonra itiraz ettım ve mahkemelık olduk 16 ağustosta bahkeme olmuş hakım evliliğimize ınandığını söylemış ama kararı 3 hafta sonra öğrencez
fahrettin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.08.2010   #6
Ben
Çaylak Üye

Yazılar: 18
Alıntı:
fahrettin´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşım sana ben katılmıyorum çunku bende londradan kapıdan çevrıldım 12 aylık öğrencı vizemı iptal ettiler sonra ben kız arkadaşimla evlendım beraberlığımız ordandı ve kendisi ingiliz 2 gefa başvuru yaptım ve alamadım gerı atıldığım için 1.5 yıldır uğraşıyoz 2 başvurumdan sonra itiraz ettım ve mahkemelık olduk 16 ağustosta bahkeme olmuş hakım evliliğimize ınandığını söylemış ama kararı 3 hafta sonra öğrencez
sevgili arkadasim ben hemen vize verirler demedim ki ugrasdiracakalrini ve gunun sonun da vizeyi consolosluk vermese dahi mahkeme yoluyla vereceklerini anlatmaya calisiyorum arkadasim eyer senin esin calisiyorsa madi durumu iyise mahkemen olumlu sonuclarnir eyer citti bir suc islemediysen UK de
Ben isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.08.2010   #7
pitir
Çaylak Üye

arkadasim senin vizeni neden iptal ettiler bilmiyorum ama gorevli sadece benden hoslanmadigini soyleyerek vizemi iptal etti.Bana aciklama yaptigi yazida da bisi yazmio yani hic bir gecerli sebep yok.Gercekten merak ettim senin vizeni iptal etmelerinin sebebi neydi?birde mahkemen kac ay icinde sonuclandi?

Seçenekler
Stil