Merhaba. ben Cambridge deki bir dil okuluna kaydımı yaptırdım. depozitomu yatırdım ve onlardan bana mail olarak 3 tane mektup geldi. biri vize başvurusu için yardımcı olmak amaçlı, diğeri yatırdığım depozitoyla ilgili bir belge. bana postaylada öndereceklerini söylediler. Acaba ben bu belgelirin çıktılarıyla başvuru yapabilir miyim? beklersem baya bir zaman kaybı olacak çünkü.
2. sorum ise; kuzenim cambridge de yaşıyor. onun yanında kalacağım. onlarla ilgili ne gibi belgeler sunmam gerekir? cvp verirseniz sevinirim...
ciktilarla basvuru yapamazsin. onceden oluyodu ama konsolosluk artik kabul etmiyor. orjinallerini beklemelisin. kuzenin sana herhangi bir maddi destek yapmiycaksa hic bir seye gerek yok. eger kuzeninin kendi evi veya evi kiralayan oysa bir kagit yazsin senin orada kalacagina dair yeter(yada o kimse) gerci bunu okul yapsa daha saglam olur. Iste gelince surada kalacak bizim bilgimiz dahilinde falan fismekan...
beklemene gerek yok ben belgelerimi verirken bana söylenen ya aslı olucak yada fax olucak ama çıktı kabul etmiyolar .fax alabilirsen faxs al öyle başvur boşuna bekleme dostum