arkadaşlarr bir konuya deyinmek istyorumm son bir yıl içind eyaptım analizleree baktımm özellikle öğrenci vizelerinde red alanların %80 baya çok evrak sundular ve red aldılar bunun tam tersi bir kaç evrak gösterip vize alanların çoğunluğu daha yüksekk şöyleki ben kendimde başvurdum tir 4 öğrenci vizesine sunduğum evraklar şunlardı
dil sertifikası
hesapta 20 milyar para
referans yazısı
vukatlı nüfus kayıt
okul cas nosu işde bunlardı benim belgelerim hiç bir şekilde ne tapu nede ruhsat neden okul diplomasıymış bunları sundamdım ve başvurduktan 3 gün sonra vizem çıktı. hiç bir şekilde beni arayıp yhaa kardeşim sen ii tammam ingiltereye gitmek istyorsun dil öğrenmek istyorsun nabcan dil örenip burda ne iş yapıyorsun ailen ne iş yapıyor bir geleceyin varmıı veridm evraklarımıı ister verin ister vermeyin eyer çok belge sunsaydımm inanıyorumki kıllık yaparlardı neden bu kadar çok sağlam belge getirdii acaba ordamı kalmak istyor gitmyi çok istyor galiba bu kadar evrak getirdine göre bunlarr gerçek olanlar ve world bridgenin önünde adamın biri habir ebaşksaının yanına gidip bişeler soryo geldi yanımaa yha işde bend egitmek istyorum sen ordamı kalmak istyosun gibisindne sorularr heralde konsolosluk özelikle halkın arasına sarmış insnaların niyetini anlamak içinn
ARKADAŞLAR SİZE TAVSİYEM ÖLE ÇOK ABARTIPTA FAZLA EVRAK SUNMAYIN YOK RUHSTAMIŞ BİLMEM NE İNANIN HİÇ GEREK YOK SONUÇDA ÖĞRENCİİSN VE ADAMLARDA BUNU BELİRTİYOR SATEN ÜÇ DÖRT EVRAK YETERLİDİR DİYE YENİ SİSTEME GÖRE umarım işinize yarar herkes ebol şans
arkadaşlarr bir konuya deyinmek istyorumm son bir yıl içind eyaptım analizleree baktımm özellikle öğrenci vizelerinde red alanların %80 baya çok evrak sundular ve red aldılar bunun tam tersi bir kaç evrak gösterip vize alanların çoğunluğu daha yüksekk şöyleki ben kendimde başvurdum tir 4 öğrenci vizesine sunduğum evraklar şunlardı
dil sertifikası
hesapta 20 milyar para
referans yazısı
vukatlı nüfus kayıt
okul cas nosu işde bunlardı benim belgelerim hiç bir şekilde ne tapu nede ruhsat neden okul diplomasıymış bunları sundamdım ve başvurduktan 3 gün sonra vizem çıktı. hiç bir şekilde beni arayıp yhaa kardeşim sen ii tammam ingiltereye gitmek istyorsun dil öğrenmek istyorsun nabcan dil örenip burda ne iş yapıyorsun ailen ne iş yapıyor bir geleceyin varmıı veridm evraklarımıı ister verin ister vermeyin eyer çok belge sunsaydımm inanıyorumki kıllık yaparlardı neden bu kadar çok sağlam belge getirdii acaba ordamı kalmak istyor gitmyi çok istyor galiba bu kadar evrak getirdine göre bunlarr gerçek olanlar ve world bridgenin önünde adamın biri habir ebaşksaının yanına gidip bişeler soryo geldi yanımaa yha işde bend egitmek istyorum sen ordamı kalmak istyosun gibisindne sorularr heralde konsolosluk özelikle halkın arasına sarmış insnaların niyetini anlamak içinn
ARKADAŞLAR SİZE TAVSİYEM ÖLE ÇOK ABARTIPTA FAZLA EVRAK SUNMAYIN YOK RUHSTAMIŞ BİLMEM NE İNANIN HİÇ GEREK YOK SONUÇDA ÖĞRENCİİSN VE ADAMLARDA BUNU BELİRTİYOR SATEN ÜÇ DÖRT EVRAK YETERLİDİR DİYE YENİ SİSTEME GÖRE umarım işinize yarar herkes ebol şans
Aslında görünen o, sanada katılıyorum, fazla evrak ayrıntı yapıyor sanki bu da vize memurlarına bahane için sebep oluyor sanırım. Mesela ben babamın emekli olduğunu göstermek için banka hesabını gösterdim, amacım sadece aylık maaşının yattığı idi, kendimin 2. para koymadığım hesabımda verdiğim bir bilgiyi desteklemek içindi, keşke göstermeseydim onları , yok efendim babamın en son hesabında niye az para varmış . Sponsorum falanda değildi babam. Onu kanıtlayayım derken adamlar başka yöne çekiyorlar işte red vermede bahane çoğalıyor.
Gerçi başka türlüde olabilirdi. Bu sefer de neden ruhsat yada banka hesabı göstermedin diye eksik evrak diyebilirler.
Bu işte %100 bu budur, bunu yaparsan alırsın vizeyi durumu yok sanırım, vize memurunun elinde olan birşey sanırım.
yeni sisteme göre saten kendileri belirtmişdir dil sertifikası okul cas no banka hesabı ve vukatlı nüfu skayıt yeterlidir diyee bence öle abartılcak bişey vermeye gerek yok ben şu saydıım dört şeyi verdim sadce ve bir yıllık vize aldım 3 iş günü içind eçıktı vizem
Ben sizinde belirtiğiniz belgeleri verdim tier 4 icin basvurum gecen pazartesi (12 temmuz)
halen ses seda yok, ordaki abla bişey yoksa 2-3 günde alırsın dedi
mesaj gelmedi sorun çıkmışmıdır acaba
gecen yil basvurdugumda 18 saat icinde sonucumu aciklamalarina ragmen bu defa gittigimde 21 gun sonra sonuc alabildim, sanirim yogunluga ve ne zaman basvurduguna gore degisiyor.. su an londradayim simdiden ozledim orayi..
Ben sizinde belirtiğiniz belgeleri verdim tier 4 icin basvurum gecen pazartesi (12 temmuz)
kafana takmaa vizen çıkarr benim üç işi günü içind eçıktı ama yoğunluktanda belki uzayabilir biras
Vallahi bende çok evrak yolluyorum ama bunun yanında banka hesabını da iyi desteklediğim için kısa sürede veriyorlar. Yani neticede para önemli. Borsacıyım ben, ortalamanın çok üstünde mebla gösterince geriye kalan detaya pek önem vermiyorlar ama yine de yolluyorum.
Ama nakit az var, gerisini de akademik ve sosyal bilgilerle destekliyim diyorsanız en iyisi olur bence... Siz yollayın da onlar düşünsün BENCE.
dil okulu sertifikasi - davet mektubu ( okuldan ve kisiden ) bankada olan para - kredi kartlari extreleri - turkiyedeki okulumla ilgili seyler - tapu - muvafakatname ...... bende bayaa bi belge goturdum ve benimde 2-3 gun gibi bi surede cikti . valla onlar neye gore degerlendiriyo bilmiyorum ama sans deildir kimseninki heralde .
hic dert etme suan cok yogun/ ben bi oncekini 2gunde almistim buseferki 1haftayi buldu.