ben ingiltereye yakın zamanda bir iş için gitmem gerekiyor.
Kendim istanbul tıpta okuyorum babam üni. de akademisyen birçok kez yurtdışına çıktı ve çıkıyor.
benim vize almamda bir kolaylık sağlar mı bunlar bana
ayrıca şunu merak ediyorum vize verilme süresinde herhangi bir kısalma olabilir mi?
gideceğim tarihe göre vizeye başvuracağımdan benim için önemli ne kadar sürede verecekleri.1 ay kalacağım yerim herşeyim ayarlandı.
Fikirlerinizi düşüncelerinizi bekliyorum.yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
selam ziyaret sebebinin inandırıcılığı ve gerçekçiliği varsa istanbul üniversitesinde okuman ve öğrenci olman senin icin avantaj tabi bunun dışında maddi açıdan durumunuzun iyi olması ve bunu tapu ve banka kayıtlarıyla ispat etmen gerekiyor. fakat ingiltereye ziyaret etmeği düsündüğün süre içinde okuldan sana izin verildiğini belgelemen belgeler ve bunun dışında not dökümanlarını da dosyana koyarsan red alma ihtimalin cok zor.
Daha önce yurt dışına çıkmıssan bu senin için avantaj, böyle bir durum varsa fast track dan yararlanıyorsun ve başvurun 2-3 gün içinde sonuçlanıyor.
tapuları araba vs banka hesaplarını koyarım..üni. yle bir alakası yok ben kendim gideceğim bir eğitim için.önceden yurtdışına çıkmışlığım yok.babama amerika için vize vermişlerdi 20 yıllık hemde aynı günde.yani benimde aynı günde vize alma ihtimalim nedir onu merak ediyorum açıkçası?