merhaba ben yurt disinda bir ingiliz firmasinda calisiyorum ingiltereya dil egitimi icin gitmek istiyorum. orada sirkette calismayada devam edecegim bunun icin egitim vizesimi almam gerekiyor?
oncelıkle ne amacla oraya gıdecegıne karar vermen gerekıyor cunku vıze basvuru formunu hangı amacla gıdeceksen onu alıp ona gore dolduruyorsun ya calısma vızesı ısteyeceksın ya ogrencı.ama bır ıngılız fırmasında calıstıgından o sırketın baglantılarıyla turıst ıscı vızesı alabılırsın yada ogrencı olarak basvurup bır ıngılız fırmasında calıstıgın ıcın sana ogrencı vızesının ıcınde calısma hakkıda vereceklerdır.umarım yardımcı olmusumdur.
aslında o sana baglı bırsey nekadarlık okula yazıldıgına 2 aylık ıstersen 2 aylık verırler vıze.ama bır arkadasım 3 aylık egıtım ıcın gelmıstı ona calısma ıznıde verdıler.
Selam ben Türkiyede Futbol Hakemliği yapiyorum ve ingilterde devam etmek istiyorum ayrica CarrefourSa da yönetici adayı olarak görev yapiyorum acaba ingiltere için çalişma vizesi alabilir miyim? Yardımcı olursaniz sevinirim