Vize Vizeyle ilgili sorusu olan yazarsa elbet bir cevaplayan çıkar.

Seçenekler Stil
Alt 16.06.2007   #1
Mr. Brown
Site Bişeysi

Mr. Brown - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yazılar: 159
Vize Fotoğrafı

İngiltere vizesi için verilmesi gereken fotoğrafların nasıl olması gerektiği hakkında bilgi almak için aşağıdaki linkteki örnekleri incelemeniz yeterlidir.

http://www.ingiltereve.biz/photographs.pdf
Mr. Brown isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.08.2007   #2
guss
Çaylak Üye

Yazılar: 21
İngiltere vizesi için tam da bu verdiğin linkteki ölçütlere göre vesikalık çektirdim ama Ankara'daki konsoloslukta kabul etmediler ve "bu boyutlar Amerika vizesi için, biz normal fotoğraf istiyoruz" dediler. Allah'tan daha önceden çektirmiş olduğum başka bir vesikalık fotom vardı ve onu verdim. Üstelik fotoğrafım da rötuş da var ama kabul ettiler ve vizemde hiçbir problem çıkmadı. Bu şekilde fotoğraf çektiren arkadaşlar, ne olur ne olmaz diye yanınızda normal bir fotoğrafınızı da götürün bence. Eğer başka fotoğrafım olmasaydı, istedikleri ölçütlere göre olan fotoğrafımı kabul etmyeceklerdi ve ben paşa paşa geri dönecektim. Sadece bi tavsiye...
guss isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.01.2008   #3
mervey
Çaylak Üye

Yazılar: 4
evet , ben de yanımda onların istedigi gibi cektirdigim fotoğrafımla arkası beyaz fonlu ,rutussuz normal vesikalık fotografımı goturdum. normal olanı verdim kabul ettiler. digerini gostermedim bile
mervey isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.04.2008   #4
Murattttt
Çaylak Üye

Yazılar: 12
vize fotografı

ben de onumuzdeki hafta basvuru yapıcam...basvuru formunda da 35*45mm diyo,bilgi aldıgım danısmalık firmasına 3 degisik boyda yeni cekilmis foto goturdumnormal vesikalık olanı gotur dedi(45*60mm sanırım).Fotografı yapıstırma orda olmassa degistirirsin dedi...Yapıstırıcaz mı,yapıstırmıcaz mı?evrak teslimindeki ortam bu kadar rahat mı?bu olmaz degistir gibi bi ortam var mı?Baska bi konsoloslukda adam bırak konusmayı,yuzume bile bakmamıstı,vizeyi vermisti gerci ama,ondan korkuyorum simdi...son zamanlarda giden arkadaslar bilgi verebilirler mi?tesekkurler
Murattttt isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.04.2008   #5
Candy_Shop
Kıdemli Üye

Yazılar: 224
Sorun olmaz normal boyuttaki bir vesikalığıda kabul ediyorlar zaten ama sen yinede yapıştırma yanına ataşlarsın formun... Beğenmezse söyler sana değiştirirsin...
Candy_Shop isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.08.2008   #6
eric-clapton
Üye

Yazılar: 36
Bende 2 hafta once basvurdum ve sadece 1 tane 35*45 aldılar sordum 2 tane olması gerekmıormu diye hayır yeterli dediler!!!!bir de verdiğim fotonun arkasına adımı yazmadım bu sorun olmaz umarım herkes yazarakmı veriyor?
eric-clapton isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.09.2008   #7
afatsum_84
Üye

Yazılar: 32
eger sorun olursa sonrakı asamalrda ne yapmalıyım
afatsum_84 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.09.2008   #8
yeditepelee
Kıdemli Üye

Yazılar: 223
yahu ben vize fotoğrafını tr de çok ünlü bi fotocuya çektirdim.vize için ayrıdan çekiyolarmış,forma bi yapıştırdım fotoğrafın boyutlarının tam ortasında kaldı
çektikleri foto 2 kat küçüktü,ama yinede problem çıkmadı
yeditepelee isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.09.2008   #9
Cruyyford
Çaylak Üye

Yazılar: 19
Vize fotoğrafındaki tek koşul, vesikalık çekilecek fotografın arka planının beyaz olması ve kagıt turunun tırtıksız olması.
Başka bir şart yok ya da spesifik ölçüler yok.
Cruyyford isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.10.2008   #10
loumouga
Çaylak Üye

Yazılar: 8
Vize fotografı hakkında...

ben biometrik die biliodum sora fotografcı 3.5'a 4.5 mu ne dedi.acaba bunlar fazladan para kazanmak icinmi yapıolar_Cunku vize diye gidersen cok para alıolar.Simdi vize icin fon beyaz olcak boyut varmı?Normal vesikalıkmı?Vize icin fln demicem kazıklamasınlar die de
loumouga isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil