Vize Vizeyle ilgili sorusu olan yazarsa elbet bir cevaplayan çıkar.

Seçenekler Stil
Alt 19.07.2007   #1
-ares-
Çaylak Üye

Yazılar: 4
VİZE EVLİLİK

Bilgi sahibi arkadaşlardan yorumlarını bekliyorum.Şimdiden ilginize teşekkürler ederim.
Ben 28 yaşında bir bayanım tr de,nişanlım ingiltere doğumlu 19 yaşında annesiyle yaşayan normal geliri sürekli düzenli bir işi var.Benim sorum şu biz nette sevdik birbirimizi ve görüştük geldi gitti nişanlandık ama maalesef korkuyoruz vize olayından.Yaş farkımız bayaa var acaba bunu çok fazla sorun ederlermi???
Beraberliğimizin ispatı bize göre bayaa var ilk zamanlardaki astronomik milyarları bulan aylarca telefon konuşmalarımız var ilk zamanlardan.
msn konuşmalarımız geceli gündüzlü aralıksız sabahlara kadar.text ler mesajlar 500 tane nerdeyse cepten vesaire vesaire yani gerçek ama acaba!!!!evlenirsek bir araya gelemezsek???
peki en fazla ne kadar bekletebilirler
BİLGİSİ DENEYİMİ OLAN TÜM ARKADAŞLAR YORUMLARINIZ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ THKS
-ares- isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.07.2007   #2
calibri
Kıdemli Üye

Yazılar: 162
yaw simdi yazicam olmiycak genede yazicam. hayatim kim takar senin telefon konusmani, yok chat olayini. ingilizler oyle seylerle ugrasmaz. sallamazlar yani. bayan olan taraf turk olunca hic bisey olmaz rahat ol. eger cocukta da para varsa bas nikahi gec hic zorlama kendini para harcamaya uykusuz kalmaya gerek yok yani. dikkat et de ingiltereye gidince eniste 180 derece degismesin onemli olan o baska degil. bi de senin bayyaaaaaaa bi genis olman lazim bunu da sakin unutma.
hadi yirttin genee see you from fulham !!!!!!
calibri isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.07.2007   #3
-ares-
Çaylak Üye

Yazılar: 4
Alıntı:
calibri´isimli üyeden Alıntı
yaw simdi yazicam olmiycak genede yazicam. hayatim kim takar senin telefon konusmani, yok chat olayini. ingilizler oyle seylerle ugrasmaz. sallamazlar yani. bayan olan taraf turk olunca hic bisey olmaz rahat ol. eger cocukta da para varsa bas nikahi gec hic zorlama kendini para harcamaya uykusuz kalmaya gerek yok yani. dikkat et de ingiltereye gidince eniste 180 derece degismesin onemli olan o baska degil. bi de senin bayyaaaaaaa bi genis olman lazim bunu da sakin unutma.
hadi yirttin genee see you from fulham !!!!!!
Teşekkür edrim dostum engin bilgi ve görüşlerini benmle paylaştığın için.Bayanın türk olması dahamı avantajlı diyosun!Peki sebep
eniştenin derecesi artık bana kalmış - 180 mi + 180 mi diye düşündürdü beni

Deneyim bilgi ve başka görüşlerin varsa memnun olurum
-ares- isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.10.2007   #4
ss80
Çaylak Üye

Yazılar: 11
hmmmmmmmmmmmm

ares arkadasimin basindakilerin aynisi benim basimda da awwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
ss80 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil