neden çeviremiyormuş sebebinide yazaydınız çok kesin cevaplar vermeden önce.çevirirsin arkadaşım ben şuanda öyle yapıyorum inşl haftaya çıkacak bende ingiltereye geri döneceğim
ama hem au pair hemde öğrenci vizesini iptal etmeden iki vizeli alma şansında var.sağlam dediğinden kastın ne yani şirkete verdim onlar yaptı işte eksiğimde yok stres yaptım bak şimdi ben alıyım sizide bilgilendiririm hemen herkes öğrenmiş olur.
ben Cavendish colege kaydımı yaptırdım international trade import export ve 9 ay okul ücretimin yarısını ödedim ve şartsız davetiye mektubumu aldım,dolayısıyla artık au pair olarak ingilterede bulunmayacağım için öğrenci vizesini vermekte zorluk çıkartıcaklarını sanmıyorum(umuyorum daha doğrusu).au pair vize başvurumu herhangi bir acenteyla çalışmadan kendim başvurup sorunsuz çok kısa sürede aldım,öğrenci vizesi başvurumuda kendim yapmayı planlıyorum acentalara bulaşmadan,vize değişimi yapan arkadaşlar bilgilendirirlerse sevinirim ne yapılması gerektiği hakkında
yaptım bile danışman firmamla hiç böyle olacağını düşünmemiştim hemen alırım diyordum ne zor işmiş bu forma girene kadar herşey kolay olur düşüncesindeydim ama 9gün oldu hala On way to the Visa Section yazıyor yapıştı o yazı oraya ben ankaradan başvurdum nereye sormalıyım neden böyle yazdığını