Vize Vizeyle ilgili sorusu olan yazarsa elbet bir cevaplayan çıkar.

Seçenekler Stil
Alt 06.02.2008   #1
bado
Çaylak Üye

Yazılar: 18
vize değişimi

Aupair vizemi öğrenci vizesine çevirmem mümkünmü arkadaşlar,business sertifika kurslarına katılmayı planlıyorum ve aupair olmak kesinlikle istemiyorum.teşekkürler
bado isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.02.2008   #2
mell
Britanya Polisi

Yazılar: 75
au-pair vizesi hiç bir şekilde değiştirilemez. türkiyeye gidersin tekrar öğrenci vizesi alıp geri dönersin eğer illa öğrenci vizem olsun diyosan.
mell isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.08.2008   #3
purcuc
Üye

Yazılar: 54
neden çeviremiyormuş sebebinide yazaydınız çok kesin cevaplar vermeden önce.çevirirsin arkadaşım ben şuanda öyle yapıyorum inşl haftaya çıkacak bende ingiltereye geri döneceğim
purcuc isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.08.2008   #4
purcuc
Üye

ama hem au pair hemde öğrenci vizesini iptal etmeden iki vizeli alma şansında var.sağlam dediğinden kastın ne yani şirkete verdim onlar yaptı işte eksiğimde yok stres yaptım bak şimdi ben alıyım sizide bilgilendiririm hemen herkes öğrenmiş olur.
Alt 08.08.2008   #5
bado
Çaylak Üye

Yazılar: 18
ben Cavendish colege kaydımı yaptırdım international trade import export ve 9 ay okul ücretimin yarısını ödedim ve şartsız davetiye mektubumu aldım,dolayısıyla artık au pair olarak ingilterede bulunmayacağım için öğrenci vizesini vermekte zorluk çıkartıcaklarını sanmıyorum(umuyorum daha doğrusu).au pair vize başvurumu herhangi bir acenteyla çalışmadan kendim başvurup sorunsuz çok kısa sürede aldım,öğrenci vizesi başvurumuda kendim yapmayı planlıyorum acentalara bulaşmadan,vize değişimi yapan arkadaşlar bilgilendirirlerse sevinirim ne yapılması gerektiği hakkında
bado isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.08.2008   #6
purcuc
Üye

yaptım bile danışman firmamla hiç böyle olacağını düşünmemiştim hemen alırım diyordum ne zor işmiş bu forma girene kadar herşey kolay olur düşüncesindeydim ama 9gün oldu hala On way to the Visa Section yazıyor yapıştı o yazı oraya ben ankaradan başvurdum nereye sormalıyım neden böyle yazdığını

Seçenekler
Stil